hola

CiUPolítica - CIU

Alícia Casals va ser proclamada aquest dimecres nova candidata de CiU a l'alcaldia de Santa Perpètua per les eleccions municipals de 2015. Es tracta d'una cara nova ja que serà la primera vegada que es presenti com a cap de llista de CiU.

 

Casals afronta el repte "amb il·lusió i amb ganes de treballar per millorar la qualitat de vida de la ciutadania". L'assemblea local en la qual es va nomenar Alícia Casals alcaldable va comptar amb la presència de la cap comarcal de CDC, Núria Colomé, la presidenta de CDC a Santa Perpètua, Dolors Martínez i Xavier Badia, secretari de política municipal de CDC. El resultat de les votacions van ser 47 vots a favor, una abstenció i un vot negatiu.

Alícia Casals ha explicat els trets principals dels seu projecte per encapçalar la llista de CiU i per ser la propera alcaldessa de Santa Perpètua. L'objectiu prioritari ha de ser treballar per les persones i per afavorir la creació de treball, sobretot tenint en compte les persones de més de cinquanta anys que no tenen feina i també als joves que tenen dificultats per entrar al món laboral.

Alícia Casals afirma que després d'un temps treballant en equip la seva elecció suposa un punt d'inflexió i assegura que està molt il·lusionada amb l'encàrrec i que el seu objectiu és "ser la propera alcaldessa del municipi".

Sobre les persones que l'acompanyaran a la llista electoral, Alícia Casals ha avançat que CiU vol presentar una llista totalment renovada amb persones representatives de cada barri perpetuenc.

El primer eix del programa electoral de CiU serà la lluita contra l'atur, segons ha explicat Alícia casals, que a més d'estar preocupada per l'elevada taxa d'atur juvenil també es compromet a treballar per als majors de 50 anys que estan a l'atur i que si no es fa res, assegura poden trobar-se en situacions de risc d'exclusió social.Alícia Casals és la candidata de CiU a les eleccions municipals de maig de 2015 a l'Ajuntament de Santa Perpètua. La nova cap de llista convergent afirma que afronta el repte amb il·lusió i ganes de treballar i ha agraït la confiança dipositada en ella pels militants de la federació local.

Foto: Alícia Casals, tercera per la dreta, candidata de CIU a les properes eleccions municipals / CIU

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política