hola

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que actualment s'agrupen en la federació del Vallès Occidental Sud i del Vallès Occidental Oest. La proposta es presentarà en forma d’esmena en el pròxim congrés del partit del mes de març, segons ha informat la formació en un comunicat. El primer secretari del PSC Santa Perpètua, Manuel Ruiz, va signar de forma simbòlica el document d'unificació en un acte celebrat a Terrassa, al que també va assistir la Secretaria d'Organizació, Olga Valenzuela.

Ruiz va indicar que "és el moment de posar fi a una anomalia històrica, amb l'objectiu de ser més eficients a l'hora de donar servei als ciutadans i les ciutadanes de la comarca, aprofitant la força i la representativitat institucional de la comarca”.Alhora, va remarcar, que aquesta unificació suposarà "millor treball, més coordinació, més recursos i més talent" i va recordar que en l'àmbit logístic no suposarà cap problema la unió de les executives, atès que ja hi ha "experiències prèvies de treball conjunt", com el Consell Comarcal, que aglutina els 23 municipis de la comarca i treballa pels beneficis conjunts.

El primer secretari de Santa Perpètua, va manifestar la seva satisfacció per la seva participació plasmant la seva signatura "en un acte històric per als i les socialistes del PSC Vallès Occidental" i afegeix que “sens dubte aquesta fusió, aportarà un valor afegit a la millora de les demandes i reivindicacions que els vallesans demanen als seus representants polítics”. Per últim, va manifestar que "volem sortir del 15è Congrés sent una única federació, un equip sòlid i fort per a les properes eleccions al Parlament".


Foto: El primer secretari del PSC local, Manuel Ruiz, durant la signatura del document / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política