hola

Dues perpetuenques formen part de la direcció política de la Federació comarcal d'ERC del Vallès Occidental. La regidora de Desenvolupament local i Comerç, Laura Oliver, entra per primera vegada com a secretària de coordinació institucional i Marisa Vera, repeteix com a secretària de Feminismes i LGTBI+.

El Teatre Coro de Sentmenat va acollir aquest 12 de novembre el Congrés Comarcal del Vallès Occidental que va escollir la direcció política de la comarca formada per quinze persones i que presideix Toni Masana, alcalde de Vacarisses i la regidora de Rubí Montse Soler continua a la secretària general. A la nova direcció comarcal hi ha representació d’una dotzena de municipis de la comarca, destacant la incorporació de perfils provinents del Jovent Republicà, segons informa ERC en un comunicat.

La direcció política va presentar un pla de treball basat en 5 eixos principals: Organització interna i empoderament de la militància, Acció política i formació. Política Municipal, Feminització del Partit i sensibilitat LGTBI+, i El Vallès, sentiment de comarca. Al Congrés també es van seleccionar els quatre representats del Vallès Occidental al Consell Nacional d’ERC.


Foto: Nova direcció política de la Federació comarcal d'ERC / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posa fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posa fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
CS vol que l'ajuntament condemni “de manera rotunda” l'assassinat de dos guàrdies civils a mans del narcotràfic
15 febrer 2024 12:57 - RedaccióCS vol que l'ajuntament condemni “de manera rotunda” l'assassinat de dos guàrdies civils a mans del narcotràfic

El Grup Municipal de Ciutadans ha presentat una moció contra el narcotràfic i de suport als Cossos [ ... ]

Política
El PSC de Santa Perpètua participa en la conferència 'Horitzó Vallès'
08 febrer 2024 14:43 - RedaccióEl PSC de Santa Perpètua participa en la conferència 'Horitzó Vallès'

La Federació del PSC Vallès Occidental Sud ha celebrat la conferència política ‘Horitzó Vallès’ [ ... ]

Política