hola

Esquerra ha presentat Sergi Garcia Vázquez com a número 2 de la candidatura a les pròximes eleccions municipals. L'acte de presentació, celebrat el 19 de març, al parc dels Països Catalans, va comptar amb la participació de la diputada de les Joventuts d'Esquerra Republicana al Congrés, Marta Rosique, i l'alcaldable perpetuenca, Laura Oliver.

Estudiant d’Història de la Universitat Autònoma de Barcelona i vinculat al teixit associatiu i cultural perpetuenc, Sergi Garcia va destacar que “m’incorporo al projecte o a les llistes per transformar i capgirar la iniciativa de Santa Perpètua. Per un jovent organitzat i representat. Perquè som el present i el futur del poble”.

La diputada Marta Rosique va assenyalar que "està demostrat que som útils. Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem aconseguit ampliar la T-Jove als 30 anys, que passi de 6 zones a 1 única zona i, depenent de les zones, de més de 100-200 euros a 40 euros”

El projecte que va presentar Garcia, també candidat de Jovent SPM, es basa, segons explica ERC en un comunicat en "l’eix social, que ha de posar a les persones al centre de totes les polítiques, sense deixar ningú enrere; l’eix ecologista, que ha de promoure polítiques sostenibles amb el medi i el futur del jovent perpetuenc; l’eix feminista, des d’on s’han de treballar veritables polítiques transversals que construeixin un poble lliure de masclismes i discriminacions i, finalment, el projecte cultural, que integra comunitats i dona veritable vida a Santa Perpètua".

Garcia va indicar que “la política la fas o te la fan, i els joves no podem esperar més. Necessitem espais d’oci, necessitem emancipar-nos, necessitem fer esport en equipaments de qualitat i necessitem un municipi verd i sostenible. Capgirar Santa Perpètua vol dir transformar amb i al costat de la gent, especialment del jovent”.


Foto: Sergi Garcia durant l'acte / ERC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política