hola

Junts a Santa Perpètua és la setena formació política que ha anunciat que es presentarà a les properes eleccions municipals del 28 de maig, després de la decisió pressa per l'assemblea del partit el 23 de febrer. La formació ha escollit l’Albert Garcia per encapçalar la llista.

L’objectiu de Junts a Santa Perpètua és recuperar la representació a l’Ajuntament i treballar per millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de Santa Perpètua, fent d’aquesta una millor ciutat per viure-hi, segons informa en un comunicat. El cap de setmana passat, Junts a Santa Perpètua ha participat a la Convenció Municipalista organitzada per la vegueria de Comarques de Barcelona amb la presència del Secretari General del partit, Jordi Turull. En aquestes jornades s’han posat les bases del que ha de ser la campanya de les pròximes municipals amb polítiques de proximitat per tal de construir soluciones i oportunitats pels perpetuencs i perpetuenques. En aquesta jornada s’han presentat tots els alcaldables del Vallès Occidental.

Albert Garcia era el número 2 a la llista de Junts de 2019 i fa uns anys, al 2007, va formar part de la llista de CiU. Garcia ha declarat afrontar aquest encàrrec amb "moltes ganes, il·lusió i conscient del repte que suposa liderar una candidatura" i ha reflexionat que les persones que fan política treballen per el bé comú.L'objectiu de Junts a Santa Perpètua és "esdevenir una eina útil per a la ciutadania" per ajudar a resoldre problemes i donar resposta a les necessitats, segons ha expressat Albert Garcia.

L'alcaldable de Junts ha afirmat que les expectatives de la formació és assolir representació municipal el 28 de maig. Sobre els eixos programàtics de Junts, Albert Garcia, ha avançat que un serà l'habitatge públic perquè la situació dels preus de lloguer a Santa Perpètua és un problema social per a totes les edats que cal afrontar.Garcia ha afirmat que la gestió del diner públic i com retorna a la ciutadania és un tema cabdal per a Junts.


Foto: Albert Garcia / Junts

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política