hola

Esquerra proposa que l'actual complex esportiu s'actualitzi i remodeli per tal de no només donar resposta a les necessitats actuals sinó també pensat amb projecció de futur. La formació també proposa la potenciació de l’esport femení; línies de subvenció perquè aquells infants amb diversitat funcional o en risc d’exclusió puguin participar en l’esport, i una graella d’activitats per a les famílies mentre els seus infants entrenen. ERC prepara una proposta de remodelació del complex esportiu que contemplarà l’escalfament amb energia renovable de la piscina exterior.

L'alcaldable de la formació, Laura Oliver, ha manifestat que "l'actual complex esportiu i especialment la zona del pavelló, avui dia no estan donant resposta a les necessitats d'una població que ha anat creixent tant en número com en interès per l'esport" i que "la zona del pavelló ha anat quedant molt envellida i tot i ser un espai gran no s'aprofita tot el potencial que té".

La formació també explica que "actualment ens trobem que diferents activitats tenen lloc al mateix espai provocant interferències entre elles: és el cas d'alguns entrenaments de bàsquet que conviuen amb zumba; espais compartits entre persones abonades i clubs, com és el cas de la natació i l'aquagym, o esports com ara el tenis taula que té lloc en sales amb goteres i terres desnivellats. També ens trobem amb una sala de fitness massa petita o vestuaris que no tenen en compte les necessitats de les dones, en especial".

Esquerra també aposta per "aquelles polítiques transversals que no es basen en infraestructura" i afegeix que “l’esport ha de ser inclusiu, cohesionador i una font de benestar. Per tant, fan falta més polítiques socials i feministes enfocades a la infància i a la vida adulta".

Representants d'ERC han visitat El Masnou per conèixer les instal·lacions esportives on van ser rebuts per l' alcalde Jaume Olivera i el regidor d’esports, Ricard Plana amb l'objectiu també de conèixer el projecte i el pressupost.


Foto: Representants d'ERC de Santa Perpètua van visitar el complex esportiu del Masnou / ERC

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política