hola

El Partit Popular ha anunciat que optarà a l'alcaldia de Santa Perpètua i ha escollit la presidenta local del partit, Julia González, com a candidata. González és la primera vegada que és cap de llista, tot i que en les anteriors eleccions ocupava el segon lloc a la candidatura popular.

L'objectiu del PP de cara als comicis del 28 de maig és tornar a comptar amb regidors a l'Ajuntament de Santa Perpètua. El Partit Popular va perdre la seva representació municipal en les eleccions de 2015 i en 2019 tampoc la va recuperar. L'alcaldable ha asseverat que la intenció dels populars és treballar conjuntament amb l'equip de govern que sorgeixi de les eleccions per millorar el municipi.

Els eixos programàtics del Partit Popular aquest 2023 es basen en una millora de la seguretat ciutadana pel que fa als problemes d'ocupacions il·legals, més neteja viària i una política fiscal beneficiosa per als nous emprenedors especialment en l'àmbit de l'oci.

L'alcaldable del PP, Julia González, s'ha mostrat molt il·lusionada amb l'oportunitat de ser candidata després d'aquests anys de treball al capdavant del PP a Santa Perpètua.González afirma que l'objectiu és aconseguir dos regidors en el nou mandat i ha subratllat que "la llista del PP està formada per perpetuencs que volen ajudar a millorar la localitat sense entrar en disputes".

La cap de llista del PP ha avançat que estan treballant en nou propostes reals que compondran el programa electoral i que han extret de les preocupacions i necessitats que els ha fet arribar la ciutadania en les carpes que la formació instal·la regularment al carrer. Julia González ha apuntat que l'ocupació il·legal d'habitatges, la neteja i un canvi normatiu per propiciar negocis d'oci són algunes de les necessitats detectades.

Els deu primers llocs de la llista del PP a les eleccions municipals ja estan tancats, segons ha confirmat la seva alcaldable. Julia González ha informat que el 14 d'abril tindrà lloc l'acte de presentació oficial.


Foto: Julia González / PP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
CS vol que l'ajuntament condemni “de manera rotunda” l'assassinat de dos guàrdies civils a mans del narcotràfic
15 febrer 2024 12:57 - RedaccióCS vol que l'ajuntament condemni “de manera rotunda” l'assassinat de dos guàrdies civils a mans del narcotràfic

El Grup Municipal de Ciutadans ha presentat una moció contra el narcotràfic i de suport als Cossos [ ... ]

Política