hola

El Partit Popular ha anunciat que optarà a l'alcaldia de Santa Perpètua i ha escollit la presidenta local del partit, Julia González, com a candidata. González és la primera vegada que és cap de llista, tot i que en les anteriors eleccions ocupava el segon lloc a la candidatura popular.

L'objectiu del PP de cara als comicis del 28 de maig és tornar a comptar amb regidors a l'Ajuntament de Santa Perpètua. El Partit Popular va perdre la seva representació municipal en les eleccions de 2015 i en 2019 tampoc la va recuperar. L'alcaldable ha asseverat que la intenció dels populars és treballar conjuntament amb l'equip de govern que sorgeixi de les eleccions per millorar el municipi.

Els eixos programàtics del Partit Popular aquest 2023 es basen en una millora de la seguretat ciutadana pel que fa als problemes d'ocupacions il·legals, més neteja viària i una política fiscal beneficiosa per als nous emprenedors especialment en l'àmbit de l'oci.

L'alcaldable del PP, Julia González, s'ha mostrat molt il·lusionada amb l'oportunitat de ser candidata després d'aquests anys de treball al capdavant del PP a Santa Perpètua.González afirma que l'objectiu és aconseguir dos regidors en el nou mandat i ha subratllat que "la llista del PP està formada per perpetuencs que volen ajudar a millorar la localitat sense entrar en disputes".

La cap de llista del PP ha avançat que estan treballant en nou propostes reals que compondran el programa electoral i que han extret de les preocupacions i necessitats que els ha fet arribar la ciutadania en les carpes que la formació instal·la regularment al carrer. Julia González ha apuntat que l'ocupació il·legal d'habitatges, la neteja i un canvi normatiu per propiciar negocis d'oci són algunes de les necessitats detectades.

Els deu primers llocs de la llista del PP a les eleccions municipals ja estan tancats, segons ha confirmat la seva alcaldable. Julia González ha informat que el 14 d'abril tindrà lloc l'acte de presentació oficial.


Foto: Julia González / PP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El pressupost incorpora mig milió d'euros per a la implantació del nou model de recollida de residus
24 febrer 2023 13:40 - RedaccióEl pressupost incorpora mig milió d'euros per a la implantació del nou model de recollida de residus

El Ple ordinari del mes de febrer va aprovar el dijous 23 de febrer una modificació de crèdit per [ ... ]

Política
La Corporació celebra avui la sessió plenària del mes de febrer
23 febrer 2023 12:09 - RedaccióLa Corporació celebra avui la sessió plenària del mes de febrer

Un total de nou punts i quatre proposicions conformen l'ordre del dia de la sessió plenària del mes [ ... ]

Política
Esquerra proposa un model de Comunitats Energètiques públiques enfocat a fer front a la pobresa energètica
09 Mar 2023 13:11 - RedaccióEsquerra proposa un model de Comunitats Energètiques públiques enfocat a fer front a la pobresa energètica

Esquerra Republicana de Santa Perpètua ha presentat el seu model de Comunitats Energètiques en un [ ... ]

Política