hola

La candidata d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals de Santa Perpètua, Laura Oliver, ha participat aquest matí des de Ginebra a una roda de premsa posterior a una reunió de treball entre la secretària general d’ERC, Marta Rovira i candidats i candidates de diversos municipis del Vallès Occidental.

La secretària general d’Esquerra Marta Rovira, ha volgut posar en valor el municipalisme des d’una visió global i incloent tant a grans com a petites ciutats del territori. En aquest sentit ha indicat que «per fer realitat el republicanisme és molt important construir el país des de les bases de qualsevol territori». El municipalisme al servei de les persones ha estat també una de les idees més repetides per Rovira durant la roda de premsa i ha expressat que "caldrà abordar les properes crisis econòmica, humanitària i social" des d’aquesta vessant. La secretària general d’Esquerra també ha exigit més coordinació entre les institucions del país per poder afrontar aquests mesos.

Sobre les candidatures que avui s’han reunit amb ella, Marta Rovira, ha manifestat que són projectes que sumen a la gent des de la diversitat i ha destacat la seva proximitat amb el ciutadà. Rovira ha agraït especialment a les dones candidates assistents la seva empenta i decisió perquè «més dones», ha expressat, «porten a més dones treballant per un projecte que ha de ser divers, inclusiu i social».

En la seva intervenció, la candidata d’Esquerra a Santa Perpètua, Laura Oliver, ha explicat que el projecte que lidera «ha de donar resposta a les necessitats reals de la ciutadania perpetuenca a través dels valors republicans» i que cal fer «un pas endavant en temes de caire social». Laura Oliver ha tornat a recordar la necessitat en la construcció d’una residència pública per a la gent gran o d’un auditori per «revifar la cultura i posar-la al centre com a element cohesionador».

Les candidates i candidats que han participat en aquesta primera reunió a Ginebra han estat dels municipis de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà, Santa Perpètua de Mogoda i Castellar. Els mitjans de comunicació convidats, entre els quals hi havia l'Informatiu, hi han assistit a la roda de premsa de forma telemàtica. 

ERC programa demà la primera de les seves sessions amb la ciutadania sota el nom «escriure el futur de Santa Perpètua» en les quals convida a la població a parlar sobre la transformació que necessita el municipi i poder així treballar en el seu programa electoral. La sessió serà a la seu de la formació (Rambla, 46).

 

Foto: Intervenció de la candidata d'ERC de Santa Perpètua, Laura Oliver, durant la roda de premsa telemàtica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política
Tamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya
09 Abr 2024 14:00 - RedaccióTamar Zamora, candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya

La regidora Tamar Zamora serà candidata de Comuns Sumar al Parlament de Catalunya el 12 de maig. L'actual [ ... ]

Política