hola

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha participat aquest 14 de juny a la rotllana que cada dimarts a les 12 del migdia a la plaça de la Vila convoca Avis i Àvies per la llibertat de Santa Perpètua. El col·lectiu es reuneix des de fa quatre anys i mig, abans per demanar la llibertat dels líder polítics i activistes independentistes empresonats i ara per reclamar l'amnistia i l'autodeterminació. Forcadell va agrair el suport "d'aquesta gent que demostra el seu compromís i fidelitat al país que cada setmana surt a defensar l'amnistia i l'autodeterminació"

L'expresidenta del Parlament va animar als assistents afirmant que hi ha una majoria social a favor de l'autodeterminació i l'amnistia i que malgrat fa cinc anys, a l'octubre del 2017, no es va aconseguir l'objectiu, el canvi a Catalunya en aquests deu anys "ha estat brutal" ja que ara hi ha una majoria social republicana i abans era autonomista. Forcadell va afirmar que "la solució al conflicte entre Catalunya i Espanya passa per les urnes" Forcadell va explicar que l'1 d'octubre del 2017 va ser un éxit de participació però no es va gestionar bé i assenyala que dels errors s'aprèn i la propera vegada "ho farem millor"

Rosa Rovira, del col·lectiu d'Avis i Àvies per la llibertat va presentar a Carme Forcadell i la seva trajectòria i va recordar que fa quatre anys i mig que van començar amb aquestes concentracions a favor de la llibertat.

Forcadell va assenyalar durant la seva visita a Santa Perpètua que entre el 70 i el 80% dels catalans donen suport a l'amnistia i l'autodeterminació i reclama la fi de la repressió i una "solució política" per al conflicte entre Catalunya i Espanya.


Foto: Carme Forcadell amb Avis i àvies per la Llibertat ahir a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Ciutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat
24 Abr 2024 14:15 - RedaccióCiutadans vol que Sant Jordi sigui festiu a Catalunya i declarar-ho patrimoni de la humanitat

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha reclamat que "la diada [ ... ]

Política
L'exconseller de Territori fa campanya a Santa Perpètua
06 Maig 2024 12:25 - RedaccióL'exconseller de Territori fa campanya a Santa Perpètua

L'exconseller de Territori del Govern de la Generalitat i primer candidat del Vallès Occidental a la [ ... ]

Política