hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha traslladat a la vicepresidenta segona i ministra de treball i economia social, Yolanda Díaz, la necessitat de l'entrada "inminent" en servei de l'estació de la R8 a Santa Perpètua així com la construcció del bypass R3-R8 a Santa Perpètua de Mogoda com alternativa al desdoblament de la R3 al seu pas pel barri de la Florida. La vicepresidenta segona del govern va visitar el 22 d'abril les instal·lacions d'Alstom a Santa Perpètua i posteriorment el CREVE i l'Espai SPMakers, entre d'altres serveis de la Regidoria de Desenvolupament Local.

L'alcaldessa confia que la ministra traslladi al govern les dues reivindicacions sobre la xarxa ferroviari a Santa Perpètua. Garcia va manifestar que "és un orgull mostrar les instal·lacions i serveis de Desenvolupament Local" i ha expressat que ha estat "molt especial" fer-ho a la vicepresidenta del govern que s'ha emportat una visió molt bona del municipi ja que "fem coses molt especials i molt singulars"

La visita de la ministra al CREVE i a l'espai SPMakers s'ha emmacat en una visita a l'Alstom on Yolanda Díaz ha pogut conèixer les instal·lacions d'aquesta factoria. L'alcaldessa ha indicat que Alstom és una empresa de país que viu un moment de punta de feina molt gran amb 800 treballadors directes i 200 indirectes.

D'altra banda, la vicepresidenta segona i ministra de treball i economia social, Yolanda Díaz, va posar en valor el treball que desenvolupa l'empresa Alstom durant la seva visita al centre industrial que la multinacional té a Santa Perpètua de Mogoda. La ministra va destacar la innovació, el treball de qualitat i la sostenibilitat. Yolanda Diaz va estar acompanyada del president d'Alstom Espanya i Portugal, Leopoldo Maestu; de la directora del Centre Industrial d'Alstom a Santa Perpètua, Cristina Andériz ; i de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

La vicepresidenta va posar la planta d'Alstom Santa Perpètua com un exemple d'una empresa que "practica el bon fer i la qualitat en l'ocupació". Díaz va recordar la importància d'Alstom amb una plantilla a Santa Perpetua d'un miler de treballadors i de tres mil en tot l'Estat i que és d'un sector extraordinàriament clau per al Govern d'Espanya i el conjunt del país.

Per la seva banda, el president d'Alstom Espanya i Portugal, Leopoldo Maestu, va recordar que Alstom va posar en marxa el primer tren d'Ave a espanya ara fa 30 anys, i que la companyia avui en dia posseeix una de les instal·lacions més innovadores a nivell internacional.


Foto: Yolanda Díaz signa al Llibre d'Honor de l'Ajuntament durant la seva visita a SPMakers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

SPEC condemna les acusacions del col·lectiu Acampada Llibertat contra l'alcaldessa i la regidora de Serveis Socials
15 Jun 2022 13:21 - RedaccióSPEC condemna les acusacions del col·lectiu Acampada Llibertat contra l'alcaldessa i la regidora de Serveis Socials

Santa Perpètua En Comú (SPEC) ha condemanat les acusacions del col·lectiu Acampada Llibertat contra [ ... ]

Política
Ciutadans reclama reduir la velocitat a l’AP-7 al seu pas per Santa Perpètua
13 Jun 2022 13:20 - RedaccióCiutadans reclama reduir la velocitat a l’AP-7 al seu pas per Santa Perpètua

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha reclamat la [ ... ]

Política
ERC demana la dimissió del Primer tinent d’alcaldia per la gestió econòmica de les obres del Vapor
09 Jun 2022 14:41 - RedaccióERC demana la dimissió del Primer tinent d’alcaldia per la gestió econòmica de les obres del Vapor

ERC ha demanat la dimissió del Primer tinent d’alcaldia, Adelino Macías, per la gestió econòmica [ ... ]

Política