hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda celebrarà aquesta tarda la primera sessió plenària de 2022 amb la característica que tornarà a ser de manera telemàtica. A partir de les 19 h es podrà seguir a través de Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online a radio.staperpetua.org, a través del Facebook de la Ràdio i també al Facebook de l’Ajuntament i al canal Youtube de l’Ajuntament.

L’ordre del dia inclou deu punts i tres proposicions dels grups municipals entre els quals hi ha l’aprovació del Pla d'Igualtat intern 2022-2026. En l’àmbit econòmic, el Ple votarà la modificació del punt 5è de l'Acord de delegació de funcions relatives a tributs i altres ingressos de dret públic a l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per recuperar el personal municipal cedit a l’organisme. També està previst un expedient de modificació de crèdit per valor de 164.865,17 euros.

La comissió informativa de Territori i Desenvolupament Local presenta dos punts al Ple. L’avanç de la modificació puntual de Pla General Municipal d'ordenació de Santa Perpètua a l’àmbit de la UA11 de Can Sirera que comprèn els terrenys delimitats per un triangle format per la carretera de Sabadell B-140, l’autopista AP-7 i la prolongació en direcció nord del carrer de la Mestra. La modificació, en cas d’aprovació, suprimirà els usos residencials plurifamiliars per la proximitat al Cementiri i s’assignarà usos terciaris compatibles amb el risc de transport de matèries perilloses en relació a l’autopista AP-7, adaptant la vialitat a les infraestructures i a la funcionalitat dels nous usos i caldrà tenir en compte que és un dels accessos principal al nucli urbà.

En aquest apartat es ratificarà el Decret pel qual s’aproven les al·legacions al “Projecte de decret pel qual s’aprova el Pla territorial sectorial d’habitatge.

D'altra banda, els grups municipals presenten al Ple tres proposicions. La primera, a proposta de l’ONGD SPSolidària que presenten els grups SPEC, Republicà i PSC, és en solidaritat amb el poble palestí. SPSolidària denuncia que durant l’any 2021, s’ha produït una intensificació de les accions d’assetjament i criminalització de les organitzacions de la societat civil palestina per part de l’Estat d’Israel, que va arribar a designar sense evidències ni fonament legal a diferents ONG palestines de drets humans com "organitzacions terroristes".La segona de les propostes que presenten els grups municipals de SPEC i PSC és de suport a la reforma laboral acordada entre els agents socials per impulsar la creació d'ocupació estable i de qualitat, i per aturar la precarietat i la desocupació al nostre país. La darrera, que presenten SPEC i el grup Republicà, és per donar suport al cànon de residus de Catalunya i de suma al manifest impulsat per diferents institucions, entitats i personalitats en la seva defensa.


Foto: La Sala de Plens de l'Ajuntament no acollirà presencialment la sessió de gener a causa de la situació epidemiològica / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra de Santa Perpètua participa en la Trobada de Municipis Republicans
10 Maig 2022 10:03 - RedaccióEsquerra de Santa Perpètua participa en la Trobada de Municipis Republicans

Esquerra de Santa Perpètua de Mogoda ha participat en la Trobada de Municipis Republicans celebrada [ ... ]

Política
Santa Perpètua en Comú participa en una jornada municipalista del Partit Verd Europeu
11 Maig 2022 13:30 - RedaccióSanta Perpètua en Comú participa en una jornada municipalista del Partit Verd Europeu

Adelino Macías, Marçal Solà i Sergi Hernández, de Santa Perpètua en Comú (SPEC), han participat [ ... ]

Política
El Ple reclama a la Generalitat un acord de coresponsabilitat en el finançament de l'Educació Infantil i el pagament del deute
29 Abr 2022 12:37 - RedaccióEl Ple reclama a la Generalitat un acord de coresponsabilitat en el finançament de l'Educació Infantil i el pagament del deute

La Corporació Local ha aprovat una proposició que reclama un acord de coresponsabilitat i cogovernança [ ... ]

Política