hola

 

ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, en un comunicat, expressa que "un any més, Esquerra Republicana es nega a votar uns pressupostos opacs en els quals desconeixem a què responen les partides i en els que ni tan sols es tracen unes línies generals d'actuació". La portaveu del grup municipal Republicà, Montserrat Vinyallonga, manifesta que “com ja estem acostumats, el regidor d’hisenda, Adelino Macías, ens presenta uns pressupostos tancats. Sense detall en les partides, amb un format poc pràctic per poder treballar, amb terminis massa breus i amb poca voluntat de transparència, es presenten uns pressupostos sense voluntat política de consens.”

La formació recorda que el Govern actual, amb majoria absoluta, "no necessita ni els vots de l'oposició ni tan sols el consens" i que a diferència d'altres administracions on si més no les forces d'esquerra pactes pressupostos o punts concrets a " Santa Perpètua s'imposen i es demana el vot a cegues".

Esquerra afirma que "no entenem per què el govern es va esforçar tant per fer que tots els partits ens suméssim al Pacte de Ciutat, i ara no han fet el mateix amb els pressupostos que han de dur a terme les polítiques pactades" i afegeix que "potser és que del Pacte de Ciutat només volien la foto?" La formació clou que mai votarà a favor "uns pressupostos a cegues, desconeixent on, amb què i per què s'inverteixen els diners de la ciutadania perpetuenca".


Foto: La portaveu d'ERC, Montse Vinyallonga, durant el Ple de pressupostos / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple reclama a la Generalitat un acord de coresponsabilitat en el finançament de l'Educació Infantil i el pagament del deute
29 Abr 2022 12:37 - RedaccióEl Ple reclama a la Generalitat un acord de coresponsabilitat en el finançament de l'Educació Infantil i el pagament del deute

La Corporació Local ha aprovat una proposició que reclama un acord de coresponsabilitat i cogovernança [ ... ]

Política
Kevin Romero (Cs): “Sant Jordi hauria de ser la festa de Catalunya i ser declarada patrimoni de la humanitat”
25 Abr 2022 14:04 - RedaccióKevin Romero (Cs): “Sant Jordi hauria de ser la festa de Catalunya i ser declarada patrimoni de la humanitat”

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha afirmat en un comunicat [ ... ]

Política
La liquidació del pressupost de 2021 es tanca amb un superàvit de 3,7 milions d'euros
29 Abr 2022 12:03 - RedaccióLa liquidació del pressupost de 2021 es tanca amb un superàvit de 3,7 milions d'euros

El Ple de la Corporació Local ha donat compte de la liquidació municipal del pressupost 2021 que s'ha [ ... ]

Política