hola

Militants de la CUP de Santa Perpètua han participat a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental que es van celebrar a Sant Cugat del Vallès el 27 de novembre. Durant la trobada van compartir experiències i les potencialitats dels diferents governs de la CUP de la comarca i "de la seva feina transformadora", i van debatre el futur del municipalisme anticapitalista al Vallès.

La formació ha explicat que la trobada "ha estat i és un espai obert a la participació de totes les que volen seguir avançant en la construcció de projectes municipalistes alineats amb l’estratègia de la creació de la Unitat popular".

L'habitatge, el sistema de mobilitat i la municipalització del servei d’atenció domiciliària van ser els principals temes que van tractar. La CUP assenyala que es van discutir les alternatives habitacionals que "s’escapin de la lògica del mercat capitalista i on les administracions més locals i properes a la ciutadania poden proposar per donar resposta". Sobre la mobilitat lamenten la falta de connexió per transport públic entre els municipis de la comarca, l’excessiva centralitat de Barcelona i el sistema radial de transport, la contaminació, l’excés de polígons industrials i el seu deficient accés en transport públic i el perill de noves infraestructures viàries que amenacen el territori natural de la comarca. Per últim, demanen la municipalització del servei d’atenció domiciliària "precaritzat tan laboralment com per qualitat del servei que ofereix el sector privat".

 

Foto: La trobada es va celebrar el passat 27 de novembre / CUP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens
11 Gen 2022 10:56 - RedaccióERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens

  ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, [ ... ]

Política
La CUP reclama que es reobri de manera immediata l'EBM L'Espiga i la gratuïtat de l'escolarització de 0 a 3 anys
27 Gen 2022 13:56 - RedaccióLa CUP reclama que es reobri de manera immediata l'EBM L'Espiga i la gratuïtat de l'escolarització de 0 a 3 anys

L’assemblea local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost de l’Ajuntament [ ... ]

Política
La CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat
11 Gen 2022 11:01 - RedaccióLa CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost municipal per [ ... ]

Política