hola

El Grup Municipal de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha presentat 19 esmenes al pressupost de la Generalitat de 2022, prioritzant la construcció d’habitatge de lloguer social al barri de Can Filuà i una residencia per a la Gent Gran. El conjunt de les esmenes recullen les propostes i reivindicacions formulades en els darrers anys i tenen un cost que supera els 26 milions d’euros, segons ha informat la formació en un comunicat. Isabel Garcia, presidenta del grup municipal d'SPEC, ha assenyalat que “hem fet el llistat de les principals propostes i reivindicacions dels darrers anys amb l’ànim de que algunes d’elles puguin ser aprovades. Prioritzem dues d’elles, la construcció d’habitatge de lloguer social a la parcel·la 11 de Can Filuà i la construcció d’una residència per la nostra gent gran”.

Altres esmenes fan referència a compromisos ja presos per la Generalitat, com les millores a realitzar a la carretera B-140 o la construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) a Santa Perpètua. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal d'SPEC, Adelino Macías, ha ressaltat que “tot i que hi ha un compromís ferm de la Generalitat de Catalunya, ens volem assegurar que les accions compromeses tinguin el necessari finançament per fer-les realitat. Aquest serà un pressupost expansiu, gràcies als fons europeus, i no poden haver excuses pressupostàries per no invertir”.

SPEC ha fet arribar aquestes esmenes al grup parlamentari d’En Comú Podem, que va facilitar la setmana passada la tramitació del Pressupost de la Generalitat de Catalunya de 2022.


Foto: SPEC reclama habitatge de lloguer social a Can Filuà / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP reclama que es reobri de manera immediata l'EBM L'Espiga i la gratuïtat de l'escolarització de 0 a 3 anys
27 Gen 2022 13:56 - RedaccióLa CUP reclama que es reobri de manera immediata l'EBM L'Espiga i la gratuïtat de l'escolarització de 0 a 3 anys

L’assemblea local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost de l’Ajuntament [ ... ]

Política
ERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens
11 Gen 2022 10:56 - RedaccióERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens

  ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, [ ... ]

Política
La CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat
11 Gen 2022 11:01 - RedaccióLa CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost municipal per [ ... ]

Política