hola

La coordinadora oberta parlamentària (COP) de la CUP-Un nou cicle per guanyar ha decidit aquest dissabte a Santa Perpètua mantenir l'esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat que presenta el Govern. La trobada es va realitzar dissabte al matí al Centre Cívic El Vapor. El membre de la CUP Santa Perpètua Pepe Almansa va participar a la reunió de la coordinadora, segons han informat fons de la formació.

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant ha explicat que la darrera proposta del govern és "insuficient" perquè no respon a un gir polític a l'esquerra ni a la defensa de drets socials i democràtics en l'avenç cap a l'autodeterminació. Reguant considera que la proposta dels pressupostos de la Generalitat és la proposta dels "pressupostos dels macro-projectes i de normalització de la situació política del país, continuistes amb les polítiques sociovergents del turisme massiu i del pelotazo urbanístic". En roda de premsa va explicar que l'esmena als pressupostos són també una esmena al rumb del govern en l'eix nacional ja que en aquests sis mesos consideren que no s'ha avançat res en la resolució del conflicte cap a l'exercici de l'autodeterminació. Reguant va expressar que "hi ha una alternativa a aquest model de país que han impulsat els governs catalans i que el Govern d'Aragonès i Jordi Puigneró que passa per enfortir serveis públics i per desplegar un nou model productiu cap a una reindustrialització del país, d'acord amb els reptes de la emergència climàtica. Aquest és el gir a l'esquerra que reclamem i l'horitzó independentista que volem: la construcció de les condicions per poder autodeterminar-nos de manera efectiva"

La CUP demana al Govern continuar treballant en una "alternativa" alhora que admeten que "cada cop és més complicat" després que les posicions entre Govern i la CUP no s'hagin apropat en la darrera setmana de converses.


Foto: Roda de premsa després de la reunió al centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política