hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política