hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple del mes de gener torna a ser telemàtic
27 Gen 2022 13:58 - RedaccióEl Ple del mes de gener torna a ser telemàtic

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda celebrarà aquesta tarda la primera sessió plenària de [ ... ]

Política
La CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat
11 Gen 2022 11:01 - RedaccióLa CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost municipal per [ ... ]

Política
Cuidem Gallecs es reuneix amb ERC al Parlament per aconseguir una major protecció de l'espai natural
18 Gen 2022 12:17 - RedaccióCuidem Gallecs es reuneix amb ERC al Parlament per aconseguir una major protecció de l'espai natural

La Plataforma Cuidem Gallecs s'ha reunit amb membres d’ERC del Vallès i del Parlament per protegir [ ... ]

Política