hola

El PSC Santa Perpètua ha realitzat una xerrada amb motiu de la importància dels pressupostos a diferents nivells territorials i per explicar la implicació que tenen per a la ciutadania perpetuenca. Segons detalla la formació en un comunicat, el portaveu del grup municipal del PSC, Pere García, ha criticat al govern el retard en l’entrega dels pressupostos, incomplint l’article 32 de la  Llei de Finances Públiques de Catalunya. Els pressupostos s'havien d'haver presentat al Parlament de Catalunya abans del 10 d'octubre i això no es va produir. García ha manifestat que “fa onze anys que patim les penúries pressupostàries per culpa dels successius governs de la Generalitat que han posat interessos partidistes per sobre del benestar de la ciutadania catalana”.

El portaveu afegeix que “necessitem saber quina és la inversió prevista al nostre municipi per poder-ho defensar, on toca i com toca. Escurçar aquest temps va en detriment dels interessos de la ciutadania perpetuenca” i explica que en els pressupostos apareixen temes com la gratuïtat de l’educació per a infants de dos anys “que obliga que els ajuntaments fem previsió pressupostària, però després ens deixen sense poder tirar endavant els projectes que tenim quasi en marxa”.

 

Foto: Pere García durant la xerrada sobre els pressupostos / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política