hola

Pol Altayó és el nou president de l’executiva d’Esquerra Republicana de Santa Perpètua després que el president sortint, Jordi Vinyals, presentés la renúncia del càrrec el passat mes de juliol, segons ha informat la formació aquesta setmana en un comunicat. "Agafo aquest nou càrrec amb il·lusió i sobretot amb responsabilitat. En Jordi Vinyals, president sortint, ha deixat un llistó altíssim i és que durant el seu mandat ERC ha tret els seus millors resultats municipals”, segons ha manifestat Pol Altayó.

El nou equip, aprovat per unanimitat per la militància, serà liderat per Pol Altayó com a president i l’acompanyarà al capdavant la Laura Oliver com a secretària general i de transició ecològica i Jordi Umbert com a secretari d’organització, repetint així en el càrrec i de ciutadania.

La Marisa Vera, secretària comarcal d’igualtat i Feminismes, ostentarà el mateix càrrec en l’àmbit local i s’incorpora en Sergi Garcia com a secretari de comunicació i portaveu de Jovent Republicà. També formen part d’aquest nou equip la Montserrat Vinyallonga com a portaveu del grup municipal, en Jordi Vinyals i dues cares noves: En Joan Vallbuena i la Ruth Torné.

El nou president ha manifestat que "presentem un equip fort, amb el compromís de seguir treballant i sobretot per fer front a les problemàtiques perpetuenques presents i futures".


Foto: Nova executiva local d'ERC / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política