hola

El Ple Municipal de Santa Perpètua tornarà a ser presencial aquest mes d'octubre. Després de 20 mesos, la sala de Plens tornarà a acollir avui dijous a partir de les 19 hores una sessió plenària. La darrera reunió es va celebrar el febrer de 2020. Des de llavors s'han celebrat un any i mig de sessions telemàtiques, entre abril de 2020 i la darrera, el 14 d'octubre de 2021. La sessió també estarà oberta al públic encara que aquelles persones que vulguin assistir caldrà que s’identifiquin a la recepció de l’Ajuntament per garantir la traçabilitat Covid en cas que sigui necessari i serà obligatori l'ús de mascareta.

La sessió plenària ordinària d'octubre només presenta quatre punts en l'ordre del dia i una proposició dels grups municipals de Santa Perpètua en Comú, Republicà, PSC i Ciutadans.

La Corporació aprovarà les actes de la sessió ordinària de setembre i de la sessió extraordinària de les ordenances fiscals celebrada el 14 d'octubre. Es donarà compte de les Resolucions i Decrets i s'aprovarà la composició i les normes de funcionament de la Mesa Permanent de Contractació de l’Ajuntament i del calendari laboral del personal de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per a l’any 2022. La proposició que es presenta al Ple és de foment i suport a l’esport femení. La proposta insta a la Diputació de Barcelona a facilitar ajut tècnic i material als ajuntaments, consells esportius municipals o comarcals i entitats sense ànim de lucre que fomentin la pràctica de l'activitat física i la promoció de l'esport femení.


Foto: La Sala de Plens tornarà a acollir una sessió plenària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política