hola

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua es reunirà aquesta tarda de manera extraordinària per tractar les ordenances i taxes municipals de 2022. La proposta de modificació d'ordenances que presentarà l'equip de govern fixa un increment mitjà per a la majoria d'ordenances i taxes del 3,10%, equivalent a la pujada de l'IPC de Catalunya del mes d'agost.

No obstant això, la Taxa per la Gestió de Residus, s'actualitzarà al 10,05% atesa l'aplicació de l'IPC i dels recàrrecs que aplica la Generalitat per una dolenta separació de residus. Així al 2022 augmentarà 9,50 euros per domicili i la taxa serà de 104 euros per habitatge. L'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica es congela.

Pel que fa a l'Impost de Béns Immobles (IBI) s'aplicarà un canvi en el tipus impositiu que passarà del 0,551% al 0,568% i l'increment serà del 3,10%. Des de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals informen que l'actualització de la tarifa de Guals en sòl industrial serà d'una mitjana del 18,50%.

El Ple extraordinari també tractarà un altre punt que és una modificació de crèdits per valor de 2.122.955,97 euros. Aquests diners es destinaran entre d'altres a la comunitat energètica amb la pèrgola solar fotovoltaica del carrer de Puig i Cadafalch i a les obres de rehabilitació del Vapor i la seva museïtzació.

El Ple, que serà virtual, començarà a les 19 h i serà retransmès en directe per Ràdio Santa perpètua, online a radio.staperpetua.org i a través dels facebooks de la ràdio i l'Ajuntament.


Foto: La sessió serà telemàtica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació aprova per unanimitat el Pla Local de Joventut
26 Nov 2021 12:42 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el Pla Local de Joventut

  El Ple de novembre ha aprovat per unanimitat de manera inicial el Pla Local de Joventut. En [ ... ]

Política
La Coordinadora Oberta Parlamentària de la CUP es reuneix a Santa Perpètua i manté el veto als pressupostos
22 Nov 2021 11:50 - RedaccióLa Coordinadora Oberta Parlamentària de la CUP es reuneix a Santa Perpètua i manté el veto als pressupostos

La coordinadora oberta parlamentària (COP) de la CUP-Un nou cicle per guanyar ha decidit aquest dissabte [ ... ]

Política
Pol Altayó, nou president de l'executiva local d'ERC
03 Nov 2021 10:02 - RedaccióPol Altayó, nou president de l'executiva local d'ERC

Pol Altayó és el nou president de l’executiva d’Esquerra Republicana de Santa Perpètua després [ ... ]

Política