hola

L’Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha valorat de manera positiva la decisió del Departament de Salut de crear un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) a Santa Perpètua que doni servei a la població dels vallesos que tenen com a referent sanitari la Fundació privada de l’Hospital de Mollet. La formació assenyala, en un comunicat, que "aquest Centre ha de donar resposta a la saturació endèmica del Servei d’urgències de l’Hospital de Mollet i a més de ser un bon suport a tots els CAPs de totes les poblacions a qui donarà servei".

La CUP manifesta que "cal disposar d’uns serveis de mobilitat adequats a les necessitats de tota la ciutadania a qui donarà servei" i que "més enllà de poder disposar en un futur d’una possible estació intermodal (Tren+autobusos) a tocar del CUAP, cal tenir una alta freqüència de pas dels autobusos".

La formació també assenyala que estarà vigilant i a l’expectativa que aquest nou CUAP no sigui un servei gestionat de manera total o parcialment externalitzat. En aquest sentit declara que "volem que el servei sigui de gestió directa pública i que el sector privat no pugui accedir a fer negoci de la nostra salut com ens passa amb el centre de rehabilitació (Centre de Medicina Correctiva) que tenim a Santa Perpètua i que té conveni amb CATsalut i l’ajuntament per donar servei a la mateixa població que al CUAP".


Foto: Imatge d'arxiu d'una campanya per la sanitat pública de la CUP / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política