hola

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, es va reunir a l'empresa Alstom amb integrants del PSC de Santa Perpètua, segons ha destacat la formació en un comunicat. A la trobada van assistir el primer secretari, Manuel Ruiz, i els regidors Pere Garcia, Olga Valenzuela i Joan Martínez per tractar temes com la fabricació de 152 trens que farà l'empresa i que són resultat de l'adjudicació feta per Renfe amb l'objectiu de millorar les flotes de Rodalies i Mitja Distància i que suposa una inversió de 1.447 milions d'euros.

"Aquesta adjudicació suposarà una creació d'uns 500 llocs de treball directes i altres 1.000 indirectes, el que incideix de forma molt positiva en el nostre municipi", va destacar Manuel Ruiz, que va afegir que "a més, ajudarà a enfortir el teixit industrial de la comarca"

La delegació socialista també va tractar temes com la nova estació de Renfe Santa Perpètua-Riera de Caldes a la R8 que, segons ha explicat el portaveu Pere Garcia, "la ministra ens ha assegurat que entrarà en funcionament en breu, un cop acabades totes les comprovacions de seguretat que s'estan fent actualment".

A banda de la ministra, els representants locals del PSC també es van reunir amb membres del comitè d'empresa d'Alstom, la delegada del govern, Teresa Cunillera, i els diputats socialistes al Congrés i al Parlament, Paco Aranda i Pol Gibert, respectivament.


Foto: La delegació local del PSC amb la ministra i la delegada del govern / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política