hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua, en un comunicat, denuncia que l'estació de la R8 encara no ha entrat en servei i critica "els incomptables anys de retard que porta projecte". La formació recorda que ja ha començat el nou curs universitari 2021-2022 i que "després de més de 10 anys veient com passen els trens de l'R8 sense estació al municipi, ara que la tenim, continuen sense aturar-se". ERC afirma que són moltes les generacions de perpetuencs i perpetuenques a qui se'ls ha promès que podrien anar a estudiar a la Universitat Autònoma en tren i afegeix que són "ciutadanes que han acabat els seus estudis sense veure-ho fet realitat"

Esquerra també recorda que els representants d'Adif i del govern de l'Estat, acompanyats de l'alcaldessa Isabel Garcia van fer una visita per anunciar la finalització de les obres de la nova estació, "però els mesos passen i aquesta continua sent una estació fantasma. Una estació que veu passar trens que no aturen i que abandonen a l'andana el futur del nostre municipi".

La formació denuncia el model de mobilitat que el govern de l'Estat espanyol promou, un "model que oblida el que és la mobilitat sostenible, necessària per lluitar contra l'emergència climàtica" i afegeix que és un "fet demostrable amb la proposta depredadora d'ampliació de l'aeroport del Prat feta per AENA, una empresa pública d’un govern espanyol integrat per PSOE/PSC i Podemos/Comuns". El partit republicà reclama que es posi en funcionament l'estació de la Granja Soldevila de la línia R8 en els pròxims dies.


Foto: Estació de la R8 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat
01 Oct 2021 15:38 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat durant la sessió celebrada aquest [ ... ]

Política
El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política
Kevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu
15 Oct 2021 09:03 - RedaccióKevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu

El portaveu de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat a l'EYE 2021 (European Youth [ ... ]

Política