hola

La construcció d'una residència pública i actuacions en l'àmbit territorial i d'infraestructures relacionades amb la xarxa ferroviària i la millora de la B-140 i els accessos a l'AP-7 han estat les principals propostes que ha presentat aquest matí l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, al delegat del Govern de la Generalitat, Toni Morral. La trobada que s'ha fet a l'Ajuntament de Santa Perpètua ha servit per compartir agendes de treball en temes que són prioritat per al govern municipal. A la reunió també ha assistit el segon tinent d'alcaldia Pere Garcia.

L'alcaldessa ha explicat que la construcció d'una residència és un projecte bàsic i molt important i ha demanat col·laboració al delegat per parlar d'aquest recurs que manca a la ciutat.

Les inversions ferroviàries també ha estat una altra petició municipal. L'alcaldessa ha insistit en la necessitat de crear intercanviador entre les línies R8 (Granollers - Martorell) i R4 a Barberà del Vallès, i dos intercanviadors entre la línia R8 i les línies vallesanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com la creació d'un bypass entre les línies R3 i R8.

Isabel Garcia ha explicat que també ha demanat celeritat en les actuacions de millora de la carretera B-140 i els accessos de l'autopista AP-7.

Per últim també han tractat sobre el pla director de la Riera de Caldes Sud que impulsa la Generalitat i que està vinculat a l'estació intermodal de La Llagosta, un projecte molt important per potenciar les mercaderies ferroviàries per eliminar camions de la xarxa viària.

Morral ha explicat que "la principal tasca de la Delegació és donar suport als ajuntaments per ajudar a complir projectes i propòsits indispensables per a la millora de la qualitat de vida de les persones" i ha indicat que els projectes que reclama l'Ajuntament de Santa Perpètua són estratègics pel territori.

El delegat ha manifestat que les actuacions en la xarxa ferroviària són complexos, però que s'han fet propostes concretes que s'hauran de materialitzar en els pressupostos de l'Estat i de la Generalitat.

 

Foto: El delegat del Govern a Barcelona ha signat el Llibre d'Honor de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política
El Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022
14 Oct 2021 13:18 - RedaccióEl Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua es reunirà aquesta tarda de manera extraordinària per tractar [ ... ]

Política
L'Ajuntament es reuneix amb el nou director general de CASSA
29 Set 2021 14:36 - NataliaL'Ajuntament es reuneix amb el nou director general de CASSA

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, [ ... ]

Política