hola

ERC considera que l'equip de govern format per Santa Perpètua en Comú i el PSC suspèn en transparència. La formació republicana recorda que anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) analitza el grau de transparència dels ens locals i atorga els segells “Infoparticipa". En el darrer anàlisi fet dins aquest marc, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda arriba al compliment del 50%. Esquerra explica que de "52 aspectes analitzats com a mostra del grau de transparència només compleix amb la publicació de 26!" i assenyala que l'Ajuntament no compleix amb la publicació de fets tant essencials com biografies dels electes, dades de contacte, resolucions judicials, estats d’execució i modificacions del pressupost. I afegeix "un fet que seria vergonyant si no fos perquè a Santa Perpètua de Mogoda ja ens hi hem acostumat: no coneixem l’agenda pública de l’alcaldessa".

La portaveu republicana, Montse Vinyallong, ha expressat que “l’equip de govern es pot tornar a ofendre. Ens poden respondre que sempre estem amb la cantarella de la transparència. Però creiem que seria més honest i correcte reconèixer que estem a anys llum de la realitat que ens envolta. Que en ple 2021 no ens hem posat al dia d’aspectes fonamentals per connectar la política local amb la ciutadania. I després d’això començar a treballar per no només publicar la informació pendent sinó fer-la comprensible per tota la ciutadania. Ara ja són fets, no opinions polítiques". La formació considera que complir amb el 50% dels ítems de l’anàlisi fet per la UAB és un suspès encara que "sabem que matemàticament és un aprovat just. Però fem política per transformar i no per anar passant dies amb la inèrcia dels anys que ens precedeixen".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política