hola

La Taula del Pacte de Ciutat ha donat llum verda a les propostes inicials que figuraven al Pla d'Inversions 2021- 2023 que compten amb una reserva econòmica de 2,3 milions d'euros. En la seva reunió del 20 de maig, l'organisme també ha estudiat el Pla de treball del procés participatiu proposat per la consultora contractada per dinamitzar-lo. "En els propers dies acabarem de definir els detalls del procés participatiu però treballem amb dos eixos: les Meses del Pacte de Ciutat i a través del Portal web de participació ciutadana", ha explicat l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Pel que fa a les Meses, es convocaran d'acord a cada línia estratègica del Pacte i estaran formades per diferents agents de la ciutat i persones especialitzades i expertes en les diferents temàtiques, segons ha detallat la primera edil, mentre que el procés també s'obrirà a tota la ciutadania i al conjunt del teixit associatiu a través del Portal de participació municipal Decidim.

El Pla d'Inversions ha dotat amb 2,3 milions d'euros diferents accions dels àmbits de la recuperació inclusiva i la digitalització, competències digitals, l'adequació i la senyalització de camins rurals, projectes de transició ecològica i mobilitat i d'Indústria 4.0, la transformació de sòl patrimonial a usos com parcs solars, proves pilot de recollides de residus domiciliaris, comunitats energètiques, millora urbana i dels serveis públics, una residència pública per a la gent gran, la rehabilitació de Santiga i la dinamització d'eixos cívics i comercials. També inclou, entre d'altres, les peticions a la Generalitat d'un Cicle Superior de Formació Professional d'Energies Renovables i l'ampliació i conversió del CAP la Florida en Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP).

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i els portaveus dels quatre grups municipals del Consistori, Adelino Macías, de SPEC, Montse Vinyallonga, del grup Republicà, Pere García, del PSC, i Kevin Romero, de Cs, van signar el 24 de juliol el document d'impuls del Pacte de Ciutat sota l'eslògan Teixim futur i esperança. Aquest acord de consens polític i social que emplaça a identificar els reptes a superar, les línies estratègiques d'intervenció i la relació de propostes per reimpulsar la vida econòmica social i cultural de Santa Perpètua. La Taula està formada per les persones impulsores del pacte, a més dels presidents de les tres Àrees Municipals.


Foto: Representants de la Taula del Pacte de Ciutat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Ciutadans celebra l'adhesió de Santa Perpètua al programa Reciclos
21 Set 2021 12:11 - RedaccióCiutadans celebra l'adhesió de Santa Perpètua al programa Reciclos

El portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha celebrat l'adhesió al [ ... ]

Política
Una cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont
27 Set 2021 11:16 - RedaccióUna cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont

Una cinquantena de persones es van concentrar el divendres 24 de setembre a les 20h a la plaça de la [ ... ]

Política
La Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat
01 Oct 2021 15:38 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat durant la sessió celebrada aquest [ ... ]

Política