hola

El PSC insisteix en la millora de la carretera entre Caldes i Terrassa per reduir el trànsit i la contaminació a Santa Perpètua. La formació defensa que aquesta proposta no només trasllada la mobilitat on toca sinó que redueix els contaminants en més del 150% i descongestionaria el nus de carreteres que afecta a Santa Perpètua. A més recorda que l'actual traçat passa pels centres urbans de Sentmenat i Castellar, està ple de revolts perillosos i passa i travessa zones boscoses que produeix danys a la fauna salvatge, un índex de mortalitat del 76,8%, segons estudis del Departament d'Agricultura. El PSC demana la creació de passos de fauna segurs, per evitar al màxim la mortalitat i el nombre d'accidents. "La nostra millora no és populista, és necessària per la cura del medi ambient i els seus hàbitats, basat en dades i informes reals".

El PSC afirma al comunicat que el Pla de Mobilitat del Vallès proposa el desdoblament de la Carretera de Caldes, "del qual ERC no s’oposa, tot i que llinda amb l’Espai Natural de Gallecs, i que afavorirà encara més que veïns de Caldes, Sentmenat, continuïn passant per Santa Perpètua, per aquesta falta d’alternativa". També recorda que els republicans no s'han oposat al tercer carril de la C-17 entre Granollers i Mollet, malgrat "la contaminació no entén de fronteres"

El PSC també demana a ERC que faci els tràmits pertinents amb la Generalitat, que és qui té la competència, per a que tots els trens de rodalies facin parada a l’estació de La Florida i la millora del servei de bus exprés amb una major freqüència i amb vehicles més sostenibles. A més reclama que no s’oposin a la proposta de crear una via segregada ciclista a la B-140 que ha d'unir Sabadell i Santa Perpètua. Per últim, demana la finalització de les obres de les línies 9 i 10 del Metro, que "va iniciar el Govern del PSC a la Generalitat i que donava resposta a ciutats i barris obrers de Barcelona".

Foto: Carretera C-59 al seu pas pel terme municipal de Santa Perpètua / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022
14 Oct 2021 13:18 - RedaccióEl Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua es reunirà aquesta tarda de manera extraordinària per tractar [ ... ]

Política
El Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI
01 Oct 2021 14:31 - RedaccióEl Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI

  El Ple de la Corporació ha aprovat per unanimitat una proposició que defensa una Formació Professional [ ... ]

Política
La Corporació aprova el Pla d'emergència en situació de sequera
01 Oct 2021 14:29 - RedaccióLa Corporació aprova el Pla d'emergència en situació de sequera

El Ple Municipal de setembre també ha aprovat inicialment, amb l'abstenció d'ERC, el Pla d’emergència [ ... ]

Política