hola

El PSC insisteix en la millora de la carretera entre Caldes i Terrassa per reduir el trànsit i la contaminació a Santa Perpètua. La formació defensa que aquesta proposta no només trasllada la mobilitat on toca sinó que redueix els contaminants en més del 150% i descongestionaria el nus de carreteres que afecta a Santa Perpètua. A més recorda que l'actual traçat passa pels centres urbans de Sentmenat i Castellar, està ple de revolts perillosos i passa i travessa zones boscoses que produeix danys a la fauna salvatge, un índex de mortalitat del 76,8%, segons estudis del Departament d'Agricultura. El PSC demana la creació de passos de fauna segurs, per evitar al màxim la mortalitat i el nombre d'accidents. "La nostra millora no és populista, és necessària per la cura del medi ambient i els seus hàbitats, basat en dades i informes reals".

El PSC afirma al comunicat que el Pla de Mobilitat del Vallès proposa el desdoblament de la Carretera de Caldes, "del qual ERC no s’oposa, tot i que llinda amb l’Espai Natural de Gallecs, i que afavorirà encara més que veïns de Caldes, Sentmenat, continuïn passant per Santa Perpètua, per aquesta falta d’alternativa". També recorda que els republicans no s'han oposat al tercer carril de la C-17 entre Granollers i Mollet, malgrat "la contaminació no entén de fronteres"

El PSC també demana a ERC que faci els tràmits pertinents amb la Generalitat, que és qui té la competència, per a que tots els trens de rodalies facin parada a l’estació de La Florida i la millora del servei de bus exprés amb una major freqüència i amb vehicles més sostenibles. A més reclama que no s’oposin a la proposta de crear una via segregada ciclista a la B-140 que ha d'unir Sabadell i Santa Perpètua. Per últim, demana la finalització de les obres de les línies 9 i 10 del Metro, que "va iniciar el Govern del PSC a la Generalitat i que donava resposta a ciutats i barris obrers de Barcelona".

Foto: Carretera C-59 al seu pas pel terme municipal de Santa Perpètua / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política