hola

Esquerra Republicana a Santa Perpètua ha posat en valor que la formació, 80 anys més tard, torna a tenir un president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès Garcia. ERC, en un comunicat, afirma que han estat "anys de picar pedra, treballar intensament i teixir estratègies i aliances per fer més gran el projecte republicà" i afegeix que és "un projecte que segueix sent fidel als ideals republicans, sobiranistes i de justícia social i ambiental".

La formació destaca que el nou govern té per davant reptes immensos i amb l’objectiu de "treballar per tota la ciutadania", amb un nou rumb com la creació de la conselleria de Feminismes i Igualtat o la creació del departament d’Acció Climàtica, "dos aspectes imprescindibles a afrontar en els propers anys per una societat madura".

El nou govern treballarà també perquè el govern de l’estat espanyol proposi d’una vegada per totes una solució al conflicte polític actual que passa per l'amnistia i treballar amb l’horitzó del referèndum d’autodeterminació, segons la formació.

ERC a Santa Perpètua felicita a totes les persones que han fet possible aquest camí i anima a seguir treballant per la millora dia a dia de la qualitat de vida de la ciutadania. La formació garanteix que "no deixarem de treballar ni un moment des de totes les institucions perquè això sigui possible. Per una Catalunya prospera, justa, verda, feminista i plenament lliure".


Foto: Seu d'ERC a Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple insta a l'Estat a una adequació legislativa sobre les plusvàlues i una nova Llei del Finançament Local
29 Oct 2021 11:23 - RedaccióEl Ple insta a l'Estat a una adequació legislativa sobre les plusvàlues i una nova Llei del Finançament Local

La Junta de Portaveus ha realitzat una declaració institucional en relació a les sentències del Tribunal [ ... ]

Política
La diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, visita Santa Perpètua
15 Nov 2021 13:45 - NataliaLa diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, visita Santa Perpètua

La diputada del partit de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, va visitar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El PSC critica el retard dels pressupostos de la Generalitat
09 Nov 2021 09:43 - NataliaEl PSC critica el retard dels pressupostos de la Generalitat

El PSC Santa Perpètua ha realitzat una xerrada amb motiu de la importància dels pressupostos a diferents [ ... ]

Política