hola

La secció local d'ERC de Santa Perpètua de Mogoda reivindica el 90 anys de la constitució de la formació. L'aniversari es va celebrar el 19 de març. En un comunicat, ERC posa en valor "aquests 90 anys de compromís, honestedat, lluita i principis republicans".

La formació assegura que els valors que representa Esquerra Republicana són més vigents que mai davant la situació actual que viu el país i el partit, "que recordem actualment té el seu president a la presó i la seva secretaria general a l’exili". El president de la secció local afirma que “la repressió no s’atura i cada dia tenim evidències que l’estat espanyol prefereix la justícia a la política. Per això, encara amb més motiu reclamem el valor del diàleg i de la política per resoldre els conflictes polítics. Cal deixar de banda la judicialització i centrar-nos amb els valors republicans”

ERC recorda que aquesta celebració dels 90 anys del partit coincideixen amb els millors resultats a nivell municipal de la formació amb 5 electes al consistori i 2.459 vots en les eleccions municipals de 2019. Vinyals afirma que “el moment actual pel partit i per la secció local és molt positiu. Som a punt de tenir un president de la Generalitat d’Esquerra Republicana i en el municipi ja treballem amb l’objectiu de millorar els resultats el proper maig del 2023. Per aquest motiu animem a tota la ciutadania que senti propers els valors del diàleg, el feminisme, l’ecologisme, la transformació social… a fer el pas i formar part del projecte”.

El comunicat clou que en 90 anys d'història no ha necessitat canviar de nom i s’ha mantingut fidel al compromís i vocació de servei públic i afegeix que han estat "90 anys d’història sense corrupció que, de ben segur, seran molts més". ERC remarca el seu compromís amb el republicanisme, el feminisme i l’ecologisme, "valors que representen perfectament el partit i que s’adapten a la realitat i emergències de cada moment".


Foto: Seu d'ERC / L'Infomariu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política