hola

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Marçal Solà, ha sortit al pas a les declaracions d'ERC en que criticava la manca de programació cultural de l’Ajuntament a través d'un comunicat de premsa. El regidor ha afirmat que “sí que hi ha programació cultural i s'ha seguit programant igual que abans de la Covid-19". Coincidint amb el primer any des de la declaració de l’Estat d’Alarma, el Servei de Cultura ha fet balanç de les activitats realitzades en l’àmbit cultural, tant les programades per l’Ajuntament, com les programades per les entitats culturals. "Hem estat afectats per la pandèmia, però només s'han hagut d'ajornar i adaptar algunes de les activitats, però l'agenda cultural ha seguit en la mateixa línia que els darrers anys”, ha puntualitzat l'edil.

El regidor de Cultura considera que “afirmar, com fa la portaveu d’ERC, que l’activitat cultural organitzada per l’Ajuntament 'fa anys que brilla per la seva absència', és del tot falsa i demostra el desconeixement de la portaveu republicana sobre el que passa a la seva ciutat”.

Marçal Solà ha destacat que “nosaltres estem molt orgullosos de l’alt nivell de participació i col·laboració de les entitats en la programació cultural de Santa Perpètua. Aquest és el nostre model i el continuarem mantenint”. També ha recordat que “les restriccions al món de la cultura causades per la Covid-19 a Catalunya han estat encapçalades per una consellera d’ERC, Alba Vergés" i ha afegit que, en tot cas, "el que ha fet l’Ajuntament de Santa Perpètua és respectar i aplicar les normes de seguretat”.


Foto: Una de les activitats programades durant la passada Festa Major d'estiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Kevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu
15 Oct 2021 09:03 - RedaccióKevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu

El portaveu de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat a l'EYE 2021 (European Youth [ ... ]

Política
La Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat
01 Oct 2021 15:38 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat durant la sessió celebrada aquest [ ... ]

Política
Cs manifesta que l'increment d'impostos del 3,1% no afavoreix la recuperació econòmica i social
20 Oct 2021 13:36 - RedaccióCs manifesta que l'increment d'impostos del 3,1% no afavoreix la recuperació econòmica i social

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha criticat l'augment [ ... ]

Política