hola

ERC ha expressat que l’activitat cultural organitzada des del propi Ajuntament a Santa Perpètua de Mogoda "fa anys que brilla per la seva absència". En un comunicat afirma que "la cultura és segura perquè brilla per la seva absència amb l’excepció molt destacable de les entitats". La portaveu republicana, Montse Vinyallonga, manifesta que “la programació cultural del nostre municipi està en mans de les entitats i la seva voluntat i esforç d’organitzar actes. I ara, aquest paper que juguen és encara més destacable tenint en compte l’esforç extra de garantir les mesures que ens imposen les restriccions”

La formació assenyala que l’Ajuntament de tant segura que ha volgut convertir la cultura, "gairebé l’ha fet desaparèixer". I que en tots aquests mesos "hem gaudit de comptades activitats organitzades des del propi Ajuntament i ara més que mai, la ciutadania necessita d’aquests espais de creació, cohesió i coneixement".

Vinyallonga manifesta que “deixar l’activitat cultural en mans de les entitats és fàcil i comòde, però no és cap aposta per la cultura més enllà de missatges buits a les xarxes”

Esquerra Republicana deixa clar que "no compartim la doble vara de mesura del govern local. per una banda, posant el crit al cel amb les mesures a aplicar en la Cavalcada de Reis i per l’altra, abandonant l’activitat cultural la resta de l’any. I això no és fruit de la pandèmia".

La formació critica que Santa Perpètua fa temps que no gaudeix d’una programació cultural estable ni professional ni amateur "si no fos per l’activitat de les entitats locals" i posa com a exemple la darrera Festa Major d’Hivern que ha passat "sense pena ni glòria". ERC afirma que "no preteníem una Festa Major d’Hivern en el format habitual. Però tampoc només amb una obra de teatre professional. Era un bon inici, però si es queda en això, és un mal final»

La formació reclama una programació cultural estable al nostre municipi. El comunicat clou dient que "és massa fàcil reclamar a la resta d’administracions mentre no actuem des d’aquells espais que podem actuar".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple prorroga el Pla Municipal per la Igualtat de gènere fins al 2025
26 Nov 2021 13:04 - RedaccióEl Ple prorroga el Pla Municipal per la Igualtat de gènere fins al 2025

El Ple ha prorrogat el Pla Municipal per la Igualtat de gènere fins al 2025 per fer-lo coincidir amb [ ... ]

Política
La CUP participa a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental
03 Des 2021 13:51 - NataliaLa CUP participa a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental

Militants de la CUP de Santa Perpètua han participat a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental [ ... ]

Política
ERC del Vallès Occidental celebra la trobada mensual a Santa Perpètua amb la presència de Diana Riba
22 Nov 2021 11:42 - RedaccióERC del Vallès Occidental celebra la trobada mensual a Santa Perpètua amb la presència de Diana Riba

ERC del Vallès Occidental va celebrar la trobada mensual d’electes de la comarca aquest 19 de novembre [ ... ]

Política