hola

Les alcaldies dels Comuns han signat una carta col·lectiva que reclama la constitució d’un govern d’esquerres, desprès dels resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer. Isabel Garcia, coordinadora de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha signat la carta, al costat d’alcaldies com el Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Montcada i Reixac o Montornès. “Els resultats del 14F donen a les forces polítiques d’esquerres una àmplia majoria per governar Catalunya i ens dona l’oportunitat d’obrir una etapa per avançar en la construcció d’un país inclusiu, feminista i ecològic”, ha declarat Isabel Garcia.

La carta signada per les alcaldies dels “Comuns” marca tres prioritats. Que a Catalunya hi ha una majoria social favorable a la via del diàleg per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i Espanya; la necessitat d’aprovar un pla nacional de recuperació i reconstrucció de l’economia amb concertació amb els agents econòmics i socials i el món municipal; aprovar un gran Pacte per la Democràcia, per denunciar i aïllar la ultradreta per ser incompatible amb els valors propis d’un sistema democràtic, segons assenyala en un comunicat Santa Perpètua en Comú.

Per fer-ho possible, assenyala la formació, la carta reclama que "s’aixequin els vetos creuats entre les esquerres catalanes i es pensi més en el país que en el partit". Isabel Garcia ha remarcat que “els municipis necessitem un govern d’esquerres que governi alineat amb els nombrosos i ambiciosos reptes als que hem de fer front, com la lluita contra el canvi climàtic, la recuperació econòmica i social, la igualtat entre les persones i el reforç del serveis públics bàsics”.


Foto: Palau de la Generalitat / SPEC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política
El portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE
20 Oct 2021 13:37 - RedaccióEl portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE

El portaveu del PSC de Santa Perpètua, Pere García, va formar part de la delegació socialista del [ ... ]

Política
El Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI
01 Oct 2021 14:31 - RedaccióEl Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI

  El Ple de la Corporació ha aprovat per unanimitat una proposició que defensa una Formació Professional [ ... ]

Política