hola

Esquerra Republicana s’ha consolidat a les passades eleccions al Parlament com a segona força més votada a Santa Perpètua. La portaveu del grup municipal republicà, Montse Vinyallonga, ha agraït, en un comunicat “als 1810 ciutadans i ciutadanes que han dipositat la seva confiança amb nosaltres per liderar el proper Govern de la Generalitat de Catalunya, un govern que governarà per tothom”.

La Generalitat de Catalunya "tindrà després de dècades un President Republicà, que treballarà des d’una vessant d’esquerres per tots els catalans i catalanes", segons expressa ERC que afegeix que el focus principal del nou Govern serà la recuperació econòmica, la salut l’educació i la igualtat i posarà com a destí la independència. “Des del nostre grup municipal volem també celebrar que aquestes eleccions mostren com l’independentisme guanya terreny a Catalunya no només amb escons sinó també amb vots. Es tracta una tendència que també es manifesta a Santa Perpètua on l’independentisme segueix creixent eleccions darrera eleccions representant en aquestes últimes un 35% de tots els votants” explica Montse Vinyallonga.

La formació ha felicitat al PSC pels seus resultats però també mira "amb recel el creixement de l’ultradreta de VOX" el qual s’ha posicionat com a tercera força al municipi. ERC manifesta que cal  que s’uneixin forces per "frenar el populisme extrem, també rebaixant alguns discursos que es fan des d’altres partits en espais municipals".

La formació també assegura que En Comú Podem segueix perdent representació al nostre municipi en les eleccions que no són municipals i que ha estat la cinquena força en les darreres eleccions al Parlament per darrera de Vox o Junts per Catalunya. “Santa Perpètua en Comú ha de canviar d’actitud. No són una alternativa política i la seva crítica frontal al Govern de la Generalitat així com la seva actitud victimista i immobilista acaba perjudicant el nostre municipi” segons ha expressat Montse Vinyallonga. ERC també insta a l’alcaldessa Isabel Garcia a parlar amb la seva formació, la qual a dia d’avui s’ha desmarcat a formar part del Govern per la presència de JxCat i recorda que ECP, anteriorment ICV, va formar govern amb CIU durant dues legislatures al nostre municipi.


Foto: Acte de campanya d'ERC a Santa Perpètua amb la portaveu municipal Montse Vinyallonga a l'esquerra / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política