hola

Manuel Ruiz (PSC), exalcalde del municipi i integrant de la candidatura encapçalada per Salvador Illa, ha expressat en un comunicat que "moltes persones ens han dit que el nostre candidat és la persona que els hi transmet més confiança per fer que Catalunya avanci i sortim, d’una vegada, de la paràlisi i el conflicte en els que estem instal·lats des de fa 10 anys".

Ruiz destaca que "necessitem que Catalunya superi els 10 anys de desgovern independentista i retornem al diàleg" i afegeix que "la Generalitat ha de tornar a posar les persones al centre de les seves polítiques, deixant de banda colors i banderes que només ens han portat enfrontament i divisió".

Segons explica, els darrers anys a Catalunya han sigut "un desastre" perquè només s'han acumulat derrotes i frustracions. "Els governs independentistes ens han deixat divisió, declivi i esgotament: retallades socials que han generat més desigualtat i menys oportunitats, i ho hem vist en aquesta pandèmia. No hi ha lideratge econòmic davant els reptes tecnològics i climàtics presents i futurs. Hi ha divisió dins la societat, ineficàcia i falses promeses, com hem viscut a Santa Perpètua en aspectes tan importants com l'educació", denuncia Manuel Ruiz.

Des del PSC local s'apunta que Salvador Illa és "l'únic candidat que presenta propostes reals, serioses i centrades en recuperar el diàleg i prioritzar les polítiques socials i econòmiques perquè Catalunya torni a ser el país capdavanter que era fa 10 anys"

Foto: El PSC va instal·lar aquest cap de setmana una carpa al passeig de la Florida / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC
29 febrer 2024 11:35 - RedaccióL'Ajuntament de Santa Perpètua forma part de la Xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals"

  Santa Perpètua s'ha sumat a la xarxa BELC "Construir Europa amb els representants locals". Aquesta [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política