hola

Un total de 18.637 perpetuencs i perpetuenques estan convocats aquests diumenge 14 de febrer a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya. Com a novetat, en aquests comicis s’estrena com a col·legi el Mercat Municipal, en substitució del Casal d’Avis de la plaça de la Vila. Aquest equipament municipal no compleix les mesures dels protocols del Procicat davant la Covid-19, ja que acollia tres meses i és un espai reduït per mantenir les distàncies de seguretat.

Santa Perpètua disposarà, com en els darrers comicis generals, de setze seccions electorals, 33 meses i nou col·legis electorals situats als centres cívics La Creueta, El Vapor, La Florida, Can Folguera, Can Taió i Mas Costa, les escoles Bernat de Mogoda i La Florida i el Mercat Municipal. En tots els col·legis s’establiran les mesures previstes als protocols aprovats per la Generalitat com ventilació, entrades i sortides independents, o cues d’espera a l’exterior. La Generalitat també ha anunciat franges recomanades de votació (de 9 a 12 h per a persones de risc, de 12 a 19 h per a persones no pertanyents a cap col·lectiu de risc, i de 19 a 20 h per a persones positives i contactes estrets).

A més de les mesures obligatòries, en quatre dels col·legis electorals, el Consistori ha previst espais i accessos diferents en funció de la mesa i secció electoral, per garantir les distàncies i evitar aglomeracions.

Així, l'electorat de les tres meses que se situaran al Mercat Municipal accedirà des de diferents punts: la mesa A (cognoms A-F) accedirà per la porta principal; la Mesa B (cognoms G-0), entraran des del costat del parc Municipal; i la Mesa C (cognoms P-Z), per l'accés del costat del moll de càrrega.

En el cas del col·legi electoral de l'Escola Bernat de Mogoda, la secció 4 votarà al vestíbul del centre, mentre que la secció 5 ho farà al Gimnàs.

Al Centre Cívic Can Taió, l'electorat de la secció 6 votarà per l'espai de la terrassa-bar, mentre que la secció 9 ho farà a la sala multiusos del centre cívic.

Per últim, en el cas del col·legi electoral del Centre Cívic Can Folguera, la secció 14 votarà per l'entrada lateral al carrer de Pablo Picasso, mentre que la secció 12 accedirà pel passatge d'Ernest Lluch.


Foto: El Mercat Municipal substitueix el Casal d'Avis / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política
El Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI
01 Oct 2021 14:31 - RedaccióEl Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI

  El Ple de la Corporació ha aprovat per unanimitat una proposició que defensa una Formació Professional [ ... ]

Política
La CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'
30 Set 2021 11:32 - RedaccióLa CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'

La CUP, en un comunicat, ha manifestat que l'actual model de recollida de residus a Santa Perpètua [ ... ]

Política