hola

Les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al diumenge 14 de febrer van centrar el debat de les quatre forces polítiques amb representació al Consistori de Santa Perpètua en el marc del programa La Tertúlia dels grups municipals de Ràdio Santa Perpètua. Els quatre grups SPEC, Republicà, PSC i Cs van coincidir a fer una crida a que l'electorat vagi a votar i també en els projectes que per a Santa Perpètua han demanat incorporar en els programes electorals de les seves candidatures.

Els projectes demandants pels grups municipals a les seves formacions d'àmbit català són les millores en la xarxa ferroviària, la conversió en CUAP per al CAP de La Florida i la creació d'una residència pública per a la gent gran.

Sobre les votacions, els quatre representants van animar als votants a exercir el seu dret al vot ja sigui de manera anticipada per correu, una opció que acaba a les 14h d'avui, o presencialment. Consideren que es prendran moltes mesures per minimitzar el risc de contagi, més que en algunes altres activitats que es fan diàriament. Tot i això també entenen la preocupació dels votants i de les persones que han estat escollides per formar part de les meses electorals.

El portaveu del grup municipal de Santa Perpètua en Comú, Adelino Macías, va demanar el vot per En Comú Podem perquè "Catalunya es mereix un canvi". Macías va afirmar que en els darrers deu anys el govern de la Generalitat s'ha oblidat de la ciutadania i que ha de ser el centre de les polítiques.

La portaveu del grup municipal Republicà, Montse Vinyallonga, va subratllar que l'estament judicial havia obligat a fer les eleccions el 14 de febrer en comptes del 30 de maig que havien pactat totes les forces polítiques al Parlament de Catalunya. Vinyallonga va assegurar que ERC està preparada per liderar el país en el camí cap a la república catalana.

El PSC va demanar el vot per a la seva formació per sortir dels deu anys de catarsi de paràlisi. El portaveu socialista, Pere García, va destacar també les 38.000 places més per a formació professional que promet el seu partit que va dir aniria molt bé per al municipi. García va animar a anar a votar sense por perquè la pandèmia no ens arrabassi un dret que va costar molt tenir.

El regidor de Cs, Juan Suárez, va afirmar que Cs és l'opció de canvi per a Catalunya perquè així s'evitaria continuar en aquests deu anys de procés i s'evitaria que els socialistes estiguin en mans dels independentistes. Suárez va animar a votar a tothom amb totes les mesures de seguretat.

Els quatre grups municipals van fer una crida a les urnes el proper dia 14 de febrer. A les llistes candidates per Barcelona hi ha dos perpetuencs. Tamar Zamora com a número 36 a les llistes d'En Comú Podem i Manuel Ruiz com a quart suplent a la llista del PSC.


Foto: La Tertúlia dels grups municipals es va realitzar ahir dijous / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política