hola

La CUP de Santa Perpètua veu amb molta preocupació la defensa del regidor d'esports per la privatització del servei de manteniment de la piscina municipal.  La formació assenyala en un comunicat que ja van denunciar aquesta situació a l'estiu de 2020 però que en el darrer Ple de gener "el regidor de Sta Perpètua en Comú segueix apostant per la privatització del servei".

La CUP manifesta que "no ens deixa de sorprendre com el govern de Comuns i PSC segueix apostant per les polítiques de caire neoliberal per la gestió de la cosa pública" i afegeix que "ens sorprèn com diuen que no poden trobar els perfils necessaris per a fer les feines i en canvi l'empresa privada sí o fa. Com és possible?"

La formació explica que resulta estrany aquest canvi de model que defensava fa un temps des de l'equip de govern local, que "recorda a les pitjors retallades en serveis públics aplicades per altres com el PP de la Moncloa o CiU des de la Generalitat i que Comuns sempre s'han mostrat tan bel·ligerants" i afirma que que "sembla que allò que a altres llocs és terrible a Santa Perpètua no ho és tant".

La defensa dels drets laborals i d'unes condicions dignes ha de ser la base de qualsevol administració pública, segons expressa la CUP i es pregunta si el proper servei externalitzat serà el dels centres cívics. El comunicat clou amb  la defensa dels serveis públics, la base de la igualtat i el benestar social  que"no podem deixar-ho en mans de l'empresa privada". També reclama gestionar els serveis bàsics pel desenvolupament i sosteniment de la vida i recuperar el servei de manteniment de la piscina, la gestió municipal de l'aigua o del cementiri entre altres serveis externalitzats, "on d'altres en fan negoci i s'enriqueixen a costa de totes nosaltres".


Foto: La CUP critica la privatització de serveis municipals / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE
20 Oct 2021 13:37 - RedaccióEl portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE

El portaveu del PSC de Santa Perpètua, Pere García, va formar part de la delegació socialista del [ ... ]

Política
La Corporació aprova el Pla d'emergència en situació de sequera
01 Oct 2021 14:29 - RedaccióLa Corporació aprova el Pla d'emergència en situació de sequera

El Ple Municipal de setembre també ha aprovat inicialment, amb l'abstenció d'ERC, el Pla d’emergència [ ... ]

Política
El Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI
01 Oct 2021 14:31 - RedaccióEl Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI

  El Ple de la Corporació ha aprovat per unanimitat una proposició que defensa una Formació Professional [ ... ]

Política