hola

ERC afirma en un comunicat que aquest 2021 és "un any ple de reptes inajornables". Segons la formació el pacte de ciutat és un dels principals reptes per aquest nou any i recorda que és un pla social, econòmic i per la ciutadania en el que "ERC va presentar 47 propostes que es poden portar a terme i que ajudarien a millorar la vida de la ciutadania". “Un pacte de ciutat, el qual algunes de les mesures s’haurien d’haver inclòs al pla de xoc per ser de primera necessitat i el qual cal arrencar el més aviat possible per donar suport a totes les famílies i comerços més castigats per la Covid 19”, segons assegura la portaveu del grup republicà, Montse Vinyallonga.

ERC també exigeix transparència en el pressupost de 2021. La formació no va donar suport "per la manca de transparència i voluntat de diàleg amb el que s’ha construït".També insisteix en un pla de millora de reciclatge "per tal d’arribar al percentatge que se’ns exigeix des de la Generalitat i la Unió Europea, així com en conèixer quin és el cost real d’aquest servei al nostre municipi". La formació assegura que continuarà treballant "per seguir construint un municipi feminista i social en el que es garanteixi la igualtat real entre homes i dones, i es compleixi la Carta Europea per la Igualtat a la vida local".

Vinyallonga manifesta que "no ens cansarem de seguir forçant el govern a ser més transparent i a que assumeixi la seva responsabilitat sobre els temes polítics que li corresponen". I afegeix que "no es pot governar sempre fent política d’oposició contra la Generalitat i mirar cap una altre banda quan el Govern Central, del seu mateix color, no aplica polítiques d’esquerres”


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La CUP valora que Santa Perpètua aculli el Centre d'Urgències d'Atenció Primària
13 Oct 2021 12:48 - RedaccióLa CUP valora que Santa Perpètua aculli el Centre d'Urgències d'Atenció Primària

L’Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha valorat de manera positiva la decisió del Departament [ ... ]

Política
La CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'
30 Set 2021 11:32 - RedaccióLa CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'

La CUP, en un comunicat, ha manifestat que l'actual model de recollida de residus a Santa Perpètua [ ... ]

Política
La Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat
01 Oct 2021 15:38 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat durant la sessió celebrada aquest [ ... ]

Política