hola

L'Assemblea Local de la CUP de Sta Perpètua s'ha mostrat preocupada per la situació que viu el comerç local i en especial la restauració. La formació demana a l’equip govern local, en especial a l'alcaldessa, que es plantegi fer una exempció o rebaixa substancial d’impostos cap al comerç local. La CUP considera que "el govern central liderat per PSOE i Podemos tampoc han fet res per ajudar a la restauració, ni una llei per deixar de pagar hipoteques i lloguers a grans tenidors dels comerços locals". I afegeix que "tampoc ha assignat ajudes importants als sectors perjudicats pels tancaments, esperem que el nostre govern local si actuï".

La CUP demana que en aquesta situació "excepcional i complicada l'Ajuntament faci un esforç i rebaixi part dels ingressos què vol fer a través dels impostos i taxes al comerç local" i es pregunta si té sentit que la restauració pagui el 100% de l'impost sobre les terrasses o ocupació de l’espai públic quan han estat molts mesos sense oferir aquest servei.

La CUP espera que el govern local plantegi quins impostos i taxes vol variar i per què. i insisteix que "aquesta crisi l’han de pagar els rics i aquells que més tenen". La formació espera un replantejament de l’equip de govern i aplicar mesures fiscals que beneficien a les més perjudicades per aquesta pandèmia i paguin aquells que més tenen.

La formació afirma que "la pandèmia i les diferents restriccions han afectat diferents col·lectius i sectors econòmics les quals han anat veient com s’aplicaven algunes mesures o altres, que arribaven ajudes o no. La majoria d’aquestes han estat gestionades pel govern central o per la Generalitat de Catalunya".


Foto: La CUP inisteix que aquesta crisi l'han de pagar el rics / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política
La Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat
01 Oct 2021 15:38 - RedaccióLa Corporació aprova per unanimitat el document del Pacte de Ciutat

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat per unanimitat durant la sessió celebrada aquest [ ... ]

Política
Una cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont
27 Set 2021 11:16 - RedaccióUna cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont

Una cinquantena de persones es van concentrar el divendres 24 de setembre a les 20h a la plaça de la [ ... ]

Política