hola

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha celebrat “el suport que ha rebut la proposta de la jornada continua al Consell Municipal d’Educació tant per part de les AMPA com per part del professorat”. El portave, en un comunicat, s’ha mostrat satisfet perquè “finalment la majoria del Ple Municipal ha donat suport a la proposta de Ciutadans que és una petició de la Plataforma Jornada Continua”.

La moció presentada per Ciutadans i aprovada al Ple Municipal de novembre sol·licita al Departament d’Ensenyament i al seu conseller que estableixi els mecanismes necessaris per a la lliure elecció per part de les famílies i l’autonomia dels centres educatius a l’hora d’optar pel tipus de jornada escolar. Kevin Romero ha remarcat que "des de fa temps les plataformes educatives aposten per aquest horari lectiu de 9 a 14 hores”. Segons Cs amb aquesta mesura s'evitaria la interrupció de la jornada lectiva que suposa l'horari de menjador actual i es reduirien a la meitat el nombre d'entrades i sortides en el centre. Segons Romero “s’evitarien el nombre d'aglomeracions a les portes dels centres escolars i els desplaçaments excessius dels infants”.

Romero ha insistit en el fet que aquest horari “permet al centre educatiu continuar oferint el servei de menjador i activitats opcionals i extraescolars fins a l'horari actual de tancament” i que “en cap cas posa en perill cap servei o ajuda social”.


Foto: Pati d'un centre educatiu de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE
20 Oct 2021 13:37 - RedaccióEl portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE

El portaveu del PSC de Santa Perpètua, Pere García, va formar part de la delegació socialista del [ ... ]

Política
ERC es reuneix amb el director de l'Agència de Residus i l'entitat local Residu Zero
20 Oct 2021 13:38 - RedaccióERC es reuneix amb el director de l'Agència de Residus i l'entitat local Residu Zero

Esquerra Republicana de Catalunya s'ha reunit amb el director de l’Agència de Residus de Catalunya,Isaac [ ... ]

Política
 Jordà:
04 Oct 2021 12:54 - Redacció Jordà: "En Santa Perpètua preservar l'espai agrari no és un privilegi, és una necessitat"

Esquerra Republicana de Santa Perpètua de Mogoda va traslladar a la consellera d’Acció Climàtica, [ ... ]

Política