hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) considera que és molt positiu l’acord al que han arribat els Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Polinyà i Santa Perpètua amb la Generalitat de Catalunya per millorar la B140. “Des de tots els punts de vista, reformar el sistema viari de la B140, contribuirà a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i el medi ambient, reduint embussos i contaminació atmosfèrica”, segons ha assegurat Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC.

En un comunicat de premsa, la formació destaca que reformar la rotonda de Can Sabau, crear un carril bici i un altre de vianants, dignificar les marquesines del transport públic i assegurar una major accessibilitat als polígons industrials, “ens fa avançar cap a una mobilitat més sostenible, fluida i segura”, explica Sergi Hernández.

D’altra banda, SPEC considera que les crítiques de la CUP a l’acord institucional sobre la millora de la B140 "són del tot infundades" i manifesta que “estan totalment fora de lloc. Volen crear confusió i alarmisme entre la ciutadania. La CUP no té interès per informar-se. Si fos així sabrien que el paratge natural de Santiga compta, des de fa anys, amb diferents figures de protecció, tant del nucli com de l’entorn natural”.

Sergi Hernández afegeix “no sabem perquè parlen de desdoblar la B140 quan encara no hi ha cap projecte constructiu sobre la taula. Ni perquè relacionen el IV Cinturó amb la nostra carretera, quan no tenen res a veure. És la mateixa palabreria de sempre”.

SPEC, recorda que l’espai polític que representa porta treballant "més de quaranta anys en la protecció de l’entorn natural perpetuenc, aconseguint protegir espais tan valuosos com Santiga i Gallecs i construint un municipi ple de paratges i espais verds". “La defensa del medi ambient i de la sostenibilitat forma part del nostre ADN”, afirma Sergi Hernández.


Foto: Accesos entre l'autopista AP7 i la rotonda de Can Savau a la B-140 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI
01 Oct 2021 14:31 - RedaccióEl Ple defensa una Formació Professional digna i de qualitat i condemna les agressions al col·lectiu LGTBI

  El Ple de la Corporació ha aprovat per unanimitat una proposició que defensa una Formació Professional [ ... ]

Política
La CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'
30 Set 2021 11:32 - RedaccióLa CUP demana una revisió del model de recollida de residus ja que l'actual 'no funciona'

La CUP, en un comunicat, ha manifestat que l'actual model de recollida de residus a Santa Perpètua [ ... ]

Política
El Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049
01 Oct 2021 13:41 - RedaccióEl Ple aprova la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049

El Ple de la Corporació ha aprovat inicialment la modificació del Pla director del Cementiri 2021-2049. [ ... ]

Política