hola

Santa Perpètua en Comú (SPEC) considera que és molt positiu l’acord al que han arribat els Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Polinyà i Santa Perpètua amb la Generalitat de Catalunya per millorar la B140. “Des de tots els punts de vista, reformar el sistema viari de la B140, contribuirà a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, i el medi ambient, reduint embussos i contaminació atmosfèrica”, segons ha assegurat Sergi Hernández, responsable d’Organització de SPEC.

En un comunicat de premsa, la formació destaca que reformar la rotonda de Can Sabau, crear un carril bici i un altre de vianants, dignificar les marquesines del transport públic i assegurar una major accessibilitat als polígons industrials, “ens fa avançar cap a una mobilitat més sostenible, fluida i segura”, explica Sergi Hernández.

D’altra banda, SPEC considera que les crítiques de la CUP a l’acord institucional sobre la millora de la B140 "són del tot infundades" i manifesta que “estan totalment fora de lloc. Volen crear confusió i alarmisme entre la ciutadania. La CUP no té interès per informar-se. Si fos així sabrien que el paratge natural de Santiga compta, des de fa anys, amb diferents figures de protecció, tant del nucli com de l’entorn natural”.

Sergi Hernández afegeix “no sabem perquè parlen de desdoblar la B140 quan encara no hi ha cap projecte constructiu sobre la taula. Ni perquè relacionen el IV Cinturó amb la nostra carretera, quan no tenen res a veure. És la mateixa palabreria de sempre”.

SPEC, recorda que l’espai polític que representa porta treballant "més de quaranta anys en la protecció de l’entorn natural perpetuenc, aconseguint protegir espais tan valuosos com Santiga i Gallecs i construint un municipi ple de paratges i espais verds". “La defensa del medi ambient i de la sostenibilitat forma part del nostre ADN”, afirma Sergi Hernández.


Foto: Accesos entre l'autopista AP7 i la rotonda de Can Savau a la B-140 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple demana el traspàs de Rodalies a la Generalitat i prioritzar la connexió de la R3 i la R8
26 Nov 2021 13:34 - RedaccióEl Ple demana el traspàs de Rodalies a la Generalitat i prioritzar la connexió de la R3 i la R8

El Ple va aprovar una proposició amb els vots de SPEC, Republicà i PSC i el vot en contra de Cs i [ ... ]

Política
Julia González elegida per unanimitat nova presidenta local del Partit Popular
02 Des 2021 13:58 - RedaccióJulia González elegida per unanimitat nova presidenta local del Partit Popular

Julia González ha estat proclamada, per unanimitat, nova presidenta local del Partit Popular en Santa [ ... ]

Política
El PSC participa a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental
15 Nov 2021 13:42 - NataliaEl PSC participa a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat [ ... ]

Política