hola

Esquerra Republicana celebra l’acord al que han arribat l’Ajuntament de Santa Perpètua amb l'Agència de l’Habitatge de Catalunya (Generalitat de Catalunya) per a la creació d’una comissió tècnica per resoldre els conflictes generats fins a dia d’avui amb l’habitatge públic al municipi.

La formació considera "una notícia molt positiva ja que l’única solució a conflictes generals és la cooperació entre administracions" i afegeix que "el dret i l’accés a l’habitatge ha esdevingut un problema difícil de resoldre i que s’està enquistant des de fa anys a la nostra societat, veure que les administracions es disposen a treballar conjuntament és un primer pas molt important per començar a trobar-hi solucions"

La portaveu del grup municipal d'ERC Montserrat Vinyallonga ha expressat que "des d’Esquerra volem posar en valor la decisió de cooperar per resoldre situacions anòmales en la gestió de l’habitatge públic, fer un seguiment de les adjudicacions de les meses d’emergència i revisar la situació de les cases de Mogoda”. La regidora explica que "veiem amb molt bons ulls que l’actitud del Govern Municipal estigui essent menys bel·ligerant amb certs aspectes de la gestió del Govern de la Generalitat. Quan els conflictes es plantegen des del diàleg i no des dels retrets, sovint arribar a acords és senzill” i afegeix que "durant les últimes setmanes hem vist decisions de molta transcendència a Santa Perpètua que s'han aplicat des de la Generalitat. Volem defensar aquestes actuacions i el fet d'assolir-les des del diàleg entre governs i no des dels retrets. Cooperar entre administracions, més enllà dels colors polítics, demostren que es poden aconseguir millors acords i anar endavant amb temes tan importants com l’habitatge".


Foto: Pisos de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont
27 Set 2021 11:16 - RedaccióUna cinquantena de persones participa a la concentració en suport de Carles Puigdemont

Una cinquantena de persones es van concentrar el divendres 24 de setembre a les 20h a la plaça de la [ ... ]

Política
El Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania
27 Set 2021 11:49 - NataliaEl Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania

El Pacte de Ciutat afronta la recta final. Aquest acord de consens polític i social recollirà els [ ... ]

Política
Kevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu
15 Oct 2021 09:03 - RedaccióKevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu

El portaveu de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat a l'EYE 2021 (European Youth [ ... ]

Política