hola

El nucli local de la Associació Amnistia i Llibertat (ALL) ha informat que ha recollit 750 signatures a la ciutat durant la campanya de recollida de firmes a favor de la Amnistia i que té com a objectiu "promoure la resolució del conflicte polític i posar fi a la repressió contra l’independentisme". La plataforma valora molt positivament la resposta de la ciutadania, segons ha expressat en un comunicat.

Durant la primera quinzena d’octubre va organitzar a Santa Perpètua onze parades " i hem superat àmpliament les nostres expectatives". La plataforma vol agrair públicament el suport rebut "ja sigui com a col·laboradors o com a signants, i que aposten per l’amnistia com a via per resoldre el conflicte polític".

El 5 de novembre el nucli local va lliurar a l' Associació Amnistia i Llibertat de la comarca les 750 signatures. ALL Santa Perpètua afirma que continuarà treballant per ampliar els suports a aquesta causa. Explica que les restriccions marcades per la Covid-19 i la situació d’emergència sanitària obliga a replantejar l'estratègia de recollida de firmes al carrer i "és per això que reorientem la campanya a punts fixes on signar per l’amnistia". La plataforma fa una crida als establiments o locals que puguin i vulguin col·laborar i ser punt de signatura que contacti amb la plataforma a través de info@amnistiallibertat.cat.


Foto: Un punt de recollida instal·lat per Amnistia i Llibertat / ALL

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política
Declaració institucional davant l'escalada de tensió al Pròxim Orient
26 Abr 2024 09:00 - RedaccióDeclaració institucional davant l'escalada de tensió al Pròxim Orient

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, va donar lectura a una declaració institucional [ ... ]

Política