hola

Ciutadans ha reclamat al govern municipal mesures urgents per a ajudar als sectors afectats per les noves restriccions decretades per la Generalitat per fer front a la Covid-19 El portaveu de la formació, Kevin Romero, ha reclamat mesures urgents per “pal·liar la greu situació que estan vivint els treballadors i propietaris dels negocis afectats” i afegeix que “qualsevol mesura restrictiva ha d'anar acompanyada de compensacions que continguin la baixada d'ingressos que sofreixen els autònoms”. La formació reclama ajudes directes i efectives als establiments afectats i que s’incorporin dins el Pla de Xoc aprovat al maig.

Kevin Romero, en un comunicat, ha criticat que el govern d’Isabel Garcia “es limiti a demanar ajudes a altres administracions” i recorda que a l'últim Ple de la Corporació es va aprovar per unanimitat una moció perquè l'Ajuntament “estudiés noves mesures per contribuir a la recuperació econòmica i social”.

El portaveul també ha reclamat “conèixer l’estat d’execució de les actuals partides aprovades al Pla de Xoc del maig” perquè “no estan sent efectives”.

Romero ha tornar a oferir consens al Govern local per “treballar plegats contra la pandèmia” i a “no fer tard en aquesta segona onada”.


Foto: Terrassa tancada al passeig de Can Taió / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022
14 Oct 2021 13:18 - RedaccióEl Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua es reunirà aquesta tarda de manera extraordinària per tractar [ ... ]

Política
El portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE
20 Oct 2021 13:37 - RedaccióEl portaveu del PSC, Pere Garcia, participa al 40è Congrés del PSOE

El portaveu del PSC de Santa Perpètua, Pere García, va formar part de la delegació socialista del [ ... ]

Política
El Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania
27 Set 2021 11:49 - NataliaEl Pacte de Ciutat recull les aportacions dels processos participatius d'experts i ciutadania

El Pacte de Ciutat afronta la recta final. Aquest acord de consens polític i social recollirà els [ ... ]

Política