hola

Esquerra Republicana de Santa Perpètua ha presentat un total de 62 al·legacions i suggeriments per a la millora del Pla específic de Mobilitat del Vallès conjuntament amb totes les seccions locals d’ERC del Vallès Occidental i Oriental. La portaveu del grup municipal, Montse Vinyallonga, ha manifestat que aquest Pla "és un projecte clau per facilitar i potenciar la mobilitat dels ciutadans de forma no radial, permeten així una millora en la qualitat de vida, la competitivitat de la zona i amb una perspectiva sempre de respecte sobre el medi ambient”

La formació, en un comunicat, destaca que entre les al·legacions presentades figura reforçar la idea compartida de creació d’una estació única a Santa Perpètua, situada a la Granja Soldevila, que serveixi d'intercanviador entre les línies R8 i R3. A més, reclama incrementar el pas de trens per la R8. “Una estació única a Santa Perpètua seria una gran oportunitat tant per la mobilitat ciutadana com per la millora del pla de mobilitat del nostre municipi. Ens facilitaria crear una xarxa de transport públic més eficient cap als polígons descongestionant així els accessos i millorant la qualitat de l’aire”, expressa la portaveu del grup.

Una altra al·legació fa referència al projecte ferroviari que connectaria Vilanova i la Geltrú amb Mataró i que passaria pels dos vallesos. Esquerra també reclama reforçar les línies de bus entre els dos vallesos i amb una flota elèctrica.

Esquerra espera poder treballar conjuntament amb el Govern municipal en la preparació de les al·legacions "que es presentaran abans del 3 d’agost per tal de poder tenir més força com a municipi" explica Montserrat Vinyallonga.

El Pla de Mobilitat del Vallès és un projecte presentat per la Generalitat de Catalunya, dotat amb un pressupost de més de 2.400 milions d’euros i amb un termini de finalització marcat pel 2026.


Foto:Pol Altayó; el diputat al Parlament Marc Sanglas  i Montserrat Vinyallonga / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Cs celebra el seu 15è aniversari a Santa Perpètua
05 Oct 2021 11:42 - RedaccióCs celebra el seu 15è aniversari a Santa Perpètua

Ciutadans ha celebrat aquest divendres a un restaurant de Santa Perpètua el seu 15è aniversari amb [ ... ]

Política
El Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022
14 Oct 2021 13:18 - RedaccióEl Ple debat aquest vespre les ordenances fiscals de 2022

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua es reunirà aquesta tarda de manera extraordinària per tractar [ ... ]

Política
Kevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu
15 Oct 2021 09:03 - RedaccióKevin Romero participa a l'EYE 2021 al Parlament Europeu

El portaveu de Ciutadans a Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat a l'EYE 2021 (European Youth [ ... ]

Política