hola

Ciutadans ha presentat una esmena als Pressupostos de la Generalitat per a la construcció d'una residencia de la Gent Gran a Santa Perpètua. La formació considera necessari aquest equipament per donar cobertura a les persones que estan en llista d'espera tant per accedir al Centre de Dia com per una plaça a una residència, segons ha explicat en un comunicat.

.

Kevin Romero, portaveu de Cs a l'ajuntament de Santa Perpètua, ha destacat "el treball constant del grup municipal coordinat amb l'equip de Ciutadans al Parlament de Catalunya" i ha posat en valor "l'interès dels diputats de totes les àrees per els problemes reals dels nostres veïns ". Romero ha afirmat que "els terrenys de l'antic camp de futbol són un bon emplaçament per a la nova residència" ja que "és evident que la Generalitat no construirà l'edifici de l'escola Els Aigüerols".

La formació també ha presentat esmenes per millorar la sanitat i reduir les llistes d'espera i reclama el servei de pediatria en el CAP la Florida. Romero considera "molt greu" que el servei de pediatria “no s'ofereixi de manera igualitària en els dos centres sanitaris”.

Per últim, Cs també reclama l'adaptació de l'estació R3 a persones amb mobilitat reduïda. Romero considera "tercermundista" que "l'any 2020 encara tinguem edificis sense adaptar" i ha lamentat que "les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda siguin les grans oblidades en els pressupostos de totes les administracions". Kevin Romero ha afirmat que " els pressupostos han d'impulsar projectes reals que millorin la vida de les persones" i ha lamentat que els presentats pel Govern de la Generalitat "segueixen tirant els diners de tots per l'embornal del separatisme sense prestar la més mínima atenció als problemes reals dels ciutadans".

Foto: Grup municipal de Ciutadans / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política
El Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
01 Mar 2024 13:04 - RedaccióEl Ple aprova posar el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El Parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política