hola

L’Agrupació de les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) de Santa Perpètua es va presentar ahir oficialment. El grup s'ha constituït per tres joves. El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua és Adrián Campos.

L'acte de presentació de la nova formació va comptar amb el suport del secretari d'organització de les JSC de Catalunya, Ot Garcia i els primers secretaris de la JSC de la Federació del Vallès Occidental, Alejandro Hernández, i del PSC de Santa Perpètua, Manuel Ruiz. L'acte es va celebrar a la seu de l'Agrupació local socialista.

Els socialistes perpetuencs havien tingut agrupació de Joventuts entre els anys 2007 i 2010 aproximadament. Els actuals membres han afirmat que afronten amb molta il·lusió l'impuls d'aquest projecte i s'han mostrat convençuts que se'n afegiran d'altres joves perpetuencs.

El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua, Adrián Campos, ha explicat que en aquest procés independentista hi ha un grup de persones que "han quedat orfes d'espai polític" i ha afirmat que representen l'esquerra moderada. Campos ha avançat que en poques setmanes endegaran una campanya d'afiliació a Santa Perpètua.

El primer secretari de la JSC de la Federació Vallès Occidental, Alejandro Hernández, ha confirmat que en les darrers setmanes s'han presentat grups a més de a Santa Perpètua, a Ripollet i Sant Quirze i ha anunciat que són probables a Polinyà i Barberà del Vallès.

El secretari d'organització de la JSC de Catalunya, Ot Garcia, ha argumentat que aquest creixement de les Joventuts demostra que el missatge socialista arriba cada vegada a més indrets.

El primer secretari de la JSC de Santa Perpètua, Adrián Campos, confia a obtenir aquest diumenge uns resultats similars als de les passades eleccions generals que a Santa Perpètua va guanyar el PSC.


Foto: Representants de la JSC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política