hola

El Ple de la Corporació Local celebrarà avui la sessió ordinària corresponent al mes d'octubre que s'ha avançat un dia. Aquest serà el darrer ple per al regidor de Ciutadans Juan Albalat ja que ha presentat la seva renúncia a l'acta de regidor.

Albalat és regidor a l'Ajuntament de Santa Perpètua des de l'any 2015 quan es va presentar per primer cop com a candidat a l'alcaldia per Ciutadans. Durant l'anterior mandat va ser el portaveu del seu grup municipal.

El ple també tractarà l'aprovació inicial de Modificació del reglament regulador de l'autorització i règim d'ús dels horts de la Plana del Molí; així com una modificació puntual de Pla General Municipal d'ordenació urbanística per a l'ajustament dels sistemes locals viari i espais lliures de protecció al carrer Balnquer del polígon industrial Santiga. La comissió informativa de territori també presenta una aprovació provisional del Pla de Millora Urbana de precisió d'alienació vial de dues unitats d'actuació.

L'ordre del dia de la sessió també inclou l'adhesió a la central de compres de la Federació Espanyols de Municipis i Províncies i l'aprovació de dos expedients un de modificació de crèdit i un de reconeixement extrajudicial de crèdit. També es donarà compre de l'acord de Junta de Govern local que aprova la instrucció d'estructura i organització.


Foto: Albalat durant una interveció en un Ple municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política