hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda commemorarà l'Onze de setembre la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que començarà a les onze del matí al parc dels Països Catalans. Durant l’acte, participaran la Coral Renaixença, l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i l’Associació de la Gent Gran i Pensionistes.

Aquest any, es retrà homenatge a la cultura a través dels escriptors Teresa Pàmies i Joan Brossa. La Generalitat de Catalunya, amb motiu del centenari del naixement d'aquests dos escriptors, ha declarat aquest 2019 Any Joan Brossa i Teresa Pàmies. En les respectives presentacions, la Generalitat defineix Pàmies com "la gran cronista d'una època, com la memòria viva de la nostra història" i Brossa com a "poeta en majúscules que entenia la creació poètica com quelcom que anava més enllà de qualsevol convencionalisme".

L’acte començarà amb la hissada de la bandera de la mà de dos infants representants de les entitats Arts Humanes i Club Rítmica Santa Perpètua i l’EMA i la Coral Renaixença interpretaran el Cant de la Senyera. Tot seguit, partits polítics i entitats locals realitzaran l’ofrena floral davant del monument homenatge a l’Onze de Setembre, que presideix el parc dels Països Catalans. Amb el monument guarnit, tindrà lloc l’homenatge a la cultura que comptarà amb una representant del grup de teatre Tàndem i, com a novetat, un homenatge a l'exili. L’Associació de la Gent Gran i Pensionistes participarà amb una sardana.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, farà el parlament institucional de la Diada i l’acte finalitzarà amb la interpretació dels Segadors.

Foto: L'EMA participarà un any més en l'acte institucional de l'Onze de Setembre / L'Informatiu



0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'
28 febrer 2024 11:50 - RedaccióLes dues federacions del PSC a la comarca es fusionaran 'per posar fi a una anomalia històrica'

El PSC ha iniciat el procés per unificar les dues federacions del Vallès Occidental que [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
La Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació
21 Mar 2024 10:46 - RedaccióLa Corporació declararà Santa Perpètua població lliure de qualsevol discriminació

El Ple de març que se celebrarà aquesta tarda té previst aprovar una moció per declarar Santa Perpètua [ ... ]

Política