hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha signat el decret d’organització municipal d’aquest nou mandat que inclou tres grans àrees municipals, que són Presidència i Serveis Generals; Territori i Desenvolupament Local; i Ciutadania i Serveis a les Persones.

El document també recull les responsabilitats dels tretze regidors i regidores que formen el nou govern municipal, nou de Santa Perpètua en Comú i quatre del PSC. També s'han determinat sis tinences d'alcaldia; la primera l'ocupa Adelino Macías; la segona, Pere Garcia; la tercera, Jorge Navarro; la quarta, Olga Valenzuela; la cinquena, Marçal Solà i la sisena recau en Sergi Hernández.
L'alcaldessa ha delegat la presidència de l'àrea de presidència i Serveis Generals en el primer tinent d'alcalde Adelino Macías que a més assumeix les regidories de Planificació, Projectes Estratègics i Inversions; Acció Jurídica, Contractació i Compres; Economia, Finances i Patrimoni; Recursos Humans i Organització.

La presidència de làrea de Territori recau en Jordi Navarro que a més ha estat nomenat regidor d'Urbanisme, Arquitectura i Activitats i de Desenvolupament Local; mentre que Pere Garcia ha estat nomenat president de l'àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones i regidor d'Educació.

La resta del cartipàs el formen Olga Valenzuela, regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Convivència i Mediació; Marçal Solà, regidor de Cultura, Joventut i Govern Obert i Transparència; Sergi Hernández, regidor d'Habitatge, Canvi Climàtic i Transició Energètica; Neus Garcia, regidora d'Obres i Manteniments, Mobilitat i Transport, Comerç i Solidaritat i Cooperació Internacional; Julio Pérez, regidor de Mogoda Serveis i d'Esports; Sandra Gómez, regidora de Salut Pública, Igualtat, Drets Civils i Ciutadania i Participació i Acció Veïnal; Ana Bajo, regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència i Gent Gran; Antonio Egea, regidor de Consum i Promoció Local; i Joan Martínez, regidor de Medi Ambient.


Foto: Tretze regidors i regidores conformen el nou govern local / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
 Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons
22 Mar 2024 09:49 - Redacció Kevin Romero assisteix a la 10ª Cimera Europea de les Regions i Ciutats a Mons

El portaveu del grup municipal de CS a l'Ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha participat [ ... ]

Política
La CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball
22 Mar 2024 09:56 - RedaccióLa CUP demana explicacions al govern local sobre la sentència que anul·la la Relació de Llocs de Treball

El Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha anul·lat la Relació de Llocs de Treball (RLT) [ ... ]

Política